marți, noiembrie 30, 2021

Coșurile, punctele negre, petele maronii provocate de expunerea îndelungată la soare, semnele lăsate de acnee sau ridurile fine apărute odată cu trecerea inevitabilă a timpului sunt cele mai frecvente probleme

Te-ar mai interesa: Imunitatea naturală nu vă protejează la fel de bin...

ale tenului. Medicina estetică actuală a dezvoltat o soluție inovatoare pentru toate aceste probleme, care oferă rezultate imediate și este una dintre cele mai căutate metode dermato-cosmetice: peeling-ul cu laser. Peeling-ul cu laser este procedura „minune” care vine în completarea deja cunoscutului peeling chimic, dar care are mai puține efecte secundare.

Peeling-ul cu laser îmbunătățește textura pielii, reduce ridurile, corectează petele și regenerează celulele pielii 

Peelingul este o metodă dermato-cosmetică prin care se îndepărtează straturile superficiale de la nivelul pielii,

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că ai lipsă de potasiu – min...

determinând o reparare a acesteia. Această metodă este folosită pentru îmbunătățirea texturii pielii, reducerea ridurilor, corectarea petelor și a urmelor lăsate de acnee, stimulând în același timp regenerarea din profunzime a pielii.

„Peeling-ul cu laser acționează asupra straturilor superioare de la nivelul pielii, îndepărtând celulele moarte și stimulând regenerarea acestora, iar în cele din urmă acest proces favorizează formarea unui tegument nou. Acest tratament este unul neinvaziv, nu lasă urme sau cicatrici și cel mai important, se poate realiza în orice anotimp”, explică Dr.

Te-ar mai interesa: Super-imunitate la COVID: una dintre marile puzzle...

chirurg estetician Călin Doboș.

În urmă peeling-ului cu laser, tenul va fi mai curat, mai fin și mai luminos

Această metodă de îmbunătățire a texturii pielii are multiple beneficii. Pe lângă faptul că îndepărtează ridurile fine, corectează petele, pistruii sau urmele lăsate de acnee, în urma peeling-ului cu laser tenul va fi mai curat, mai fin și mai luminos. Însă cel mai important lucru la acest tip de peeling este că exfoliază pielea și are efecte de stimulare și regenerare a celulelor. Așadar, peeling-ul cu laser redă strălucirea și sănătatea tenului și putem considera fără îndoială

Te-ar mai interesa: Rugăciune făcătoare de minuni către Sfântul Andrei...

acest tratament drept o renaștere a tenului. Acest tip de peeling se poate realiza la orice vârstă, nu are efecte adverse, iar rezultate sunt vizibile la scurt timp după procedură.

În ceea ce privește simptomele ce pot să apară după o astfel de procedură, acestea sunt unele superficiale, iar pacientul poate relua imediat activitățile zilnice. În primele 12 ore de la tratament, pielea se va înroși și apărea o senzație ușoară de usturime precum cea provocată de arsurile solare, însă acestea vor trece imediat dacă se aplică cremele și unguentele recomandate.

Prețul unui astfel de tratament

Te-ar mai interesa: Creierul și coloana vertebrală, extrem de afectate...

variază în funcție de numărul de proceduri de care este nevoie, iar acest lucru se va stabili împreună cu medicul estetician

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri