miercuri, iunie 23, 2021

Ai avut o noapte scurta si nu ai reusit sa dormi suficient? Sau nu ai iesit la aer curat? Ai aici cele mai bune solutii impotriva cearcanelor: batoane corectoare, cremele pentru ochi sau un mini-masaj

pot fi de ajutor.

Cum iau nastere cearcanele

Datorita stresului, din lipsa de somn sau prea mult timp petrecut in incaperi neaerisite duce la constrictia capilarelor fine din jurul ochilor si prin urmare la o slaba oxigenare a tesuturilor. Sangele si limfa se acumuleaza si stagneaza in jurul capilarelor si produc un efect optic de umbre albastrii prin pielea subtire din jurul ochilor.

 

Impotriva cearcanelor ajuta: suficient somn intr-o incapere aerisita, cat mai mult timp pentrecut la aer liber, stimularea circulatiei la nivel capilar cu ajutorul masajului. Uneori cearcanele apar

dintr-o predispozitie genetica. Daca apar fara un motiv evident, e cazul sa faci o vizita la medic, putand fi un semn al altor afectiuni mai severe.

Stimuleaza circulatia sanguina!

Cremele sau gelurile anti-cearcane cu extract de castane sau ghimpe ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si intaresc vasele de sange, precum si cremele cu mangan sau cofeina (de ex. de la Garnier). Extractele de plante din grapefruit, dud sau alge ajuta la iluminarea cearcanelor. Un sfat practic: mini-rolls-urile cu efect de prospetime rapida (de ex. de la Vichy) ajuta impotriva cearcanelor.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Parteneri