Sari la conținut

Sora Ronei Hartner, mesaj cutremurător: Își trăiește ultimele clipe…

sursa foto: arhiva doctorul zilei
Rona Hartner are din nou cancer

Din cuprinsul articolului

Actrița Rona Hartner se pare că a pierdut definitiv lupta cu cancerul. Deși a mai avut boala în trecut și s-a vindecat, nemiloasa maladie a recidivat. 

Rona Hartner (50 de ani) a fost diagnosticată cu cancer la plămâni. Din păcate, boala a recidivat după ce a scăpat de ea, în urmă cu patru ani, când a avut cancer la colon și la ficat. În vară, vedeta a cerut ajutorul fanilor și al apropiaților pentru a-și îndeplini proiectul artistic, fiind ca o ultimă dorință a sa.

Ogranismul ei mult prea slăbit nu face față, așa că sora ei le-a cerut românilor să înțeleagă că Roha Hartner e pe moarte și că membrii familiei ei nu pot răspunde la toate mesajele primite.

Sora acesteia, Rinda, a dezvăluit că artista se află într-o stare extrem de gravă și că își trăiește ultimele clipe, relatează Ego.ro. Mesajul postat în mediul online a adus un val de tristețe și îngrijorare în rândul celor care o apreciază pe protagonista filmului „Gadjo Dilo”.

Mesaj cutremurător

Într-un apel emoționant, Rinda a cerut gânduri bune și rugăciuni pentru Rona, alături de regretul că, în aceste clipe, familia nu poate răspunde la mesaje.

„Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, a fost mesajul cutremurător postat de sora actriţei.

Vestea stării critice a Ronei Hartner a provocat o undă de șoc în mediul artistic și printre fanii săi. Colegi de breaslă, prieteni și admiratori au început să transmită mesaje de susținere și compasiune către familia și cei dragi ai artistei, reflectând impactul profund pe care Rona l-a avut în industria muzicală și în inimile celor care au iubit-o pentru contribuția sa remarcabilă.

Boala Ronei a debutat cu o tuse puternică rezistentă la tratament. După mai multe controale în Franța, fără rezultate satisfăcătoare, artista a ajuns în cele din urmă la un medic din România despre care a avut referințe bune. Așa a aflat că nu este vorba despre o banală pneumonie, ci despre cancer pulmonar metastazat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel