Sari la conținut

Soția îndurerată a lui Nelu Ploieșteanu atacă dur sistemul medical și medicii care l-au îngrijit pe soțul ei: „Au început să țipe la el”

lui Nelu Ploieșteanu

Partenera de viață a lui Nelu Ploieșteanu atacă dur sistemul medical și acuză infirmierele de la spitalul unde a fost internat cântărețul că nu i-au acordat întreaga atenție necesară. Din contra, acestea din urmă sunt acuzate că au manifestat  o atitudine disprețuitpare față de cântăreț, deși fiica ei le-a dat șpagă pentru a se ocupa de artist.

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață cu diagnosticul de Covid-19 la începutul lunii aprilie, la doar o săptămână de când s-a stins din viață colega lui de breaslă, Cornelia Catanga. Cântărețul era în stare gravă la ATI și erau șanse slabe să-și revină, iar medicii au făcut tot ce se putea, mai ales că acesta refuzase tratamentul și a ieșit din spital pe propria răspundere.

În cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, Elena Mitriță a adus acuzații grave pentru cadrele medicale care s-au ocupat de soțul ei, pe care nu au vrut să-l ajute. „Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul și câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să țipe la el.

Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, aplecat să își caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să țipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a declarat soția artistului în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”de la Prima TV.

De asemenea, Elena Mitriță a vorbit și despre motivul pentru care Nelu Ploieșteanu a părăsit, inițial, spitalul, înainte de a se afla în stare gravă, susținând că lăutarul a avut acceptul medicilor de a pleca acasă. „L-am dus la spital. I-au făcut investigațiile,  i-au dat pastile, am venit acasă, a fost ceva mai bine și vineri i-am spus să meargă la medic, sâmbătă s-a internat.

Doctorii au fost de acord că el să meargă acasă, el a dat semnătură să plece acasă. Când ne-am întors sâmbătă i s-a făcut tomograf. Când vezi pacienți cu plămânii inflamați nu îi lași la oxigen puțin”, a continuat soția lui Nelu Ploieșteanu.

Acuzațiile nu se opresc doar la adresa infirmierelor. Soția lăutarului aduce acuze și angajaților de la morgă. Conform declarațiilor acesteia, angajații de la morgă nu erau echipați corespunzător unei pandemii.

„Când ginerele meu s-a dus să ia sicriul, toți cei de acolo nu erau echipați, nu aveau mănuși, nu aveau măști. Virsul asta unde este? Să îmi spună parlamentarii, medicii. O să spun multe”, a mai spus Elena Mitriță.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel