Sari la conținut

Soția lui Alexei Navalnîi, mesaj SPECIAL pentru Vladimir Putin: Vreau să fie tras la răspundere. Și această zi va veni foarte curând…

Sursa foto: stiri.md

Soția lui Alexei Navalnîi, mesaj SPECIAL pentru Vladimir Putin. La doar câteva ore după anunțul că Alexei Navalnaia a murit în închisoarea din Siberia, soția acestuia, a transmis un mesaj prin care a cerut ca Vladimir Putin să fie tras la răspundere.

Aflată la conferința de securitate de la Munchen, Iulia Navalnaia, vizil emoționată și îndurerată, a ținut să îi transmită un meaj lui Vladimir Putin.

„Nu putem să avem încredere în Putin și guvernul său”, a mai punctat ea în timpul discursului care, potrivit Sky News, nu făcea parte din programul zilei.

Soția lui Alexei Navalnîi, mesaj SPECIAL pentru Vladimir Putin

Putin și apropiații lui ar trebui să-și asume responsabilitatea pentru această moarte suspectă și pentru tot ceea ce „îi fac Rusiei”, a transmis soția lui Navalnîi.

„Nu știu dacă să cred sau nu această veste groaznică pe care o primim doar de la surse guvernamentale ruse. De mulți ani nu putem avea încredere în Putin și în guvernul lui. Ei mint mereu…

Dar dacă acest lucru este adevărat, vreau ca Putin și toți cei din jurul lui să știe că vor fi trași la răspundere pentru tot ce au făcut țării noastre, familiei mele. Și această zi va veni foarte curând…

Vreau să fac apel către comunitatea internațională și către toți oamenii să se unească și să învingă acest rău”, este o parte din discursul soției lui Aleksei Navalnîi, care a fost primit cu aplauze și ovații din partea publicului.

Sotii Navalnîi
Sursa foto: ProTV

Alexei și Iulia s-au căsătorit în anul 2000 și au împreună doi copii, Daria și Zakhar.

Reamintim că Alexei Navalnîi a murit vineri dimoneață, potrivit anunțșului făcut de rerepezentanții penitenciarului în care era închis disidentul rus.

Într-un comunicat publicat pe site-ul său, Serviciul Penitenciar Federal al regiunii Iamalo-Neneția a scris că Navalnîi „s-a simțit rău” după o plimbare, vineri, și „aproape imediat și-a pierdut cunoștința”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel