Sari la conținut

Soția lui Bruce Willis, dărâmată de diagnosticul soțului ei: A fost „șocant”!

actor
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Starea de sănătate a actorului s-a degradat

Problema de sănătate suferită de Bruce Willis a arătat mai mult ca niciodată că familia lui este unit și nu se despart de actor.

Retras din actorie din cauza afaziei, cu care a fost diagnosticat recent și care îi afectează abilitățile cognitive, protagonistul unor titluri de succes precum Jungle Glass, The Sixth Sense, Hart’s War sau Armageddon, printre altele, are tot sprijinul apropiaților în special al soției sa, Emma Heming.

Mama fetelor sale îl ajută să facă față dificultăților cu care acum trebuie să trăiască zilnic, dar pentru ea diagnosticul a fost „șocant”.

După cum a dezvăluit o sursă pentru revista People, modelul trece și ea printr-o perioadă dificilă după ce a aflat despre starea de sănătate a vedetei de la Hollywood, cu care s-a căsătorit în 2009, are două fiice și are o relație de mai bine de 14 ani.

Și asta din cauza faptului că pentru Heming „nu este ușor să vadă declinul soțului său”, a adăugat informatorul, care a spus că și este îngrijorată pentru fetele lor deoarece „sunt foarte mici și Emma trebuie să întrețină calmul pentru ele”.

Ce decizie a luat soția lui Bruce Willis

„Emma lucrează cu diverși profesioniști pentru a-și ajuta soțul”, a continuat prietena apropiată a mamei fiicelor cele mai mici ale lui Willis, dezvăluind că a aranjat ca actorul pensionar să se prezinte la cei mai buni medici.

În plus, „are acasă un asistent care să se asigure că este în siguranță, dar are și grijă de el”.

„Deoarece Bruce este mai în vârstă decât Emma, ​​știau că sănătatea lui s-ar putea înrăutăți înaintea ei. Cu toate acestea, diagnosticul ei a fost șocant pentru ea”, a concluzionat sursa.

Anterior, un prieten apropiat al cuplului a dezvăluit pentru The Sun că Bruce Willis dorește să vorbească public despre starea sa de sănătate pentru a ajuta alte familii care trec prin aceleași circumstanțe și s-a gândit să apeleze la ajutorul prietenei sale, jurnalista Diane Sawyer, pentru a-l intervieva.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: