miercuri, decembrie 7, 2022

Soția lui Dani Oțil, momente dificile, după ce a devenit mamă. Gabriela Prisăcariu: „Era ceva rău”. Iată ce povestește tânăra mamă despre experiențele sale.

 

Gabriela Prisăcariu nu este nici prima, nici ultima femeie care a născut, dar fiecare percepe diferit experiențele prin care trece și așa că a simțit nevoia de a supune atenției prin ce a trecut.

După ce a devenit mamă, viața Gabrielei Prisăcariu s-a schimbat complet. Sarcina i-a decurs normal, fără probleme, dar abia după naștere au venit schimbările pe care o tânără le poate gestiona mai greu.

Te-ar mai interesa: Pulsul mare triplează riscul de accident vascular ...

Soția lui Dani Oțil a povestit despre bătăile de cap pe care le are după nașterea micuțului Tiago, pe rețelele de socializare, că, după naștere a început să-și piardă din podoaba capilară. Credea cpă va cheli.

„După ce am născut, cam la 4 luni după ce am născut, a început să îmi cadă părul foarte rău, dar extrem de rău.  Credeam că o să chelesc. Pe urmă am avut și COVID-19. Nu știu dacă are legătură.

Am auzit că și de la COVID-19 îți cade părul. Ideea este că era ceva rău. Am încercat tot ce se poate.”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe contul personal de Instagram, potrivit WOWbiz.

Te-ar mai interesa: Cum știi dacă suferi de ficat gras: Trei semnele d...

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil  formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Tinerii și-au întemeiat împreună o familie frumoasă și au un fiu minunat.

Fanii încă se întreabă dacă cei doi au de gând să-i ofere o surioară sau un frățior micuțului Tiago. Dar tot e bine că nu-l întreabă de fosta sa parteneră celebră, diva de la Monaco, Mihaela Rădulescu.

Te-ar mai interesa: Rugăciune pentru sănătate către Sfânta Filofteia. ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private