Sari la conținut

Piedone, vizitat de Irina Loghin și Fuego în închisoare. Artiștii au cântat pentru deținuți. „Ne-au mângâiat sufletele cu muzica lor. Și ne-au mai îndulcit amarul care ne istovește, vrând-nevrând, de prea multe ori… zi și noapte”

Din cuprinsul articolului

Piedone, vizitat de Irina Loghin și Fuego în închisoare. Artiștii au cântat pentru deținuți. „Ne-au mângâiat sufletele cu muzica lor. Și ne-au mai îndulcit…” 

 

Fostul primar al sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a primit recent o vizită în închisoare de la Irina Loghin și Fuego.

Artiștii au susținut un concert ad-hoc, cântând deținuților aflați în Penitenciarul Rahova: „Ne-au mângâiat sufletele cu muzica lor.

Și ne-au mai îndulcit amarul care ne istovește, vrând-nevrând, de prea multe ori… zi si noapte”, a scris Piedone într-o postare pe pagina sa de socializare, pagină pe care o ține activă – așa cum a anunțat de la momentul arestării sale.

„…Între patru pereți reci”

„S-a lăsat frigul peste oameni și arbori și flori… Un anotimp întreg s-a topit de când sunt închis între patru pereți reci…

Mâine – poimâine mai trece unul… Și mă trec și eu cu încă o toamna în calendarul vieții…

În lumea asta renegată, în care sunt trecător, se întâmplă însă și bucurii depline.

În lumea asta renegată, în care sunt trecător, am învățat să fac sărbătoare din strofe croite pe rime simple și să mă bucur de frânturi pe care le omiteam cândva din cauză de grabă… ”, a mai  scris fostul primar Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

De asemenea, fostul primar al sectorului 5 și (și al sectorului 4 pe vremea tragediei de la Colectiv) a mulțumit cu recunoștință artiștilor și celor care au făcut posibilă vizita lor.

„Le mulțumesc!
Le mulțumesc că există și își topesc parte din viață și pentru noi cei condamnați și renegați…
Le mulțumim cu toții!
Le mulțumim tuturor celor care au făcut posibile vizita și muzica și arta lor!
Când ești departe de casă, Irina, divina doamnă a muzicii noastre dulci și maestrul Fuego… sunt pansament pentru suflet și dor de familie și de libertate!
Mulțumim, oameni dragi!
Cu respect, Piedone NEVINOVAT ❤️”, a încheiat fostul primar (sau persoana care postează în numele său), pe pagina de socializare.
Reamintim că fostul primar al Sectorului 5 se află în închisoare din luna mai a acestui an, fiind condamnat definitiv la 4 ani cu executare în dosarul Colectiv, pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizațiilor de funcționare pentru acel club în care au murit 64 de persoane.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel