miercuri, mai 25, 2022

Soția lui Valentin Uritescu rupe tăcerea. Reamintim că actorul a ajuns de urgență la spital după ce starea lui de sănătate s-a deteriorat.

În vârstă de 80 de ani, actorul se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Când avea 33 de ani, Valentin Uritescu a fost diagnosticat cu o boală asemănătoare cu Parkinson.

Afecțiunea de care suferă actorul este degenerativă, care afectează sistemul nervos și se manifestă prin mișcări involuntare și necontrolate la nivelul membrelor și capului, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Constantin Dulcan: cum putem duce o viață lipsită ...

Soția marelui actor a încercat să meargă la spital pentru a-l vizita, însă în momentul de față așteaptă vești din partea medicilor.

„Aștept și eu vești. A fost dus la un spital particular. Este internat pentru investigații. Este un actor pe care l-a cunoscut lumea… .

Ce să vă spun mai mult? Locuiește într-un centru de îngrijire privat, iar azi, după ce i s-a întâmplat acest necaz, ceva cu tensiunea, l-au internat să i se facă investigații, nu pentru altceva.

Nu este pe moarte. Ar suferi foarte mult să afle că a apărut altceva în presă. Este bolnav de ani buni. Are o vârstă, cumva este în firescul lucrurilor…

Te-ar mai interesa: Simptome de cancer: ai pielea palida sau pistrui? ...

Am vrut să merg la el în vizită azi, dar am primit telefon și aștept să văd ce spun medicii după aceste investigații. El nu mai filmează de ani de zile, nu mai joacă teatru… Oamenii cumva exagerează. Sigur că și eu sunt foarte îngrijorată…”, a declarat pentru Fanatik Valeria Uritescu.


De ce boală suferă Valentin Uritescu

În urmă cu mai mulți ani, actorul spunea că a suferit enorm în momentul în care a aflat de ce boală suferă, ba chiar s-a gândit la sinucidere.

Te-ar mai interesa: Predicții care dau fiori. Carmen Harra: „Apare o a...

“Timp de doi ani şi ceva am umblat pe la toţi doctorii. Am început cu un medic din Piatra Neamţ. ‘Ai Sindrom Extrapiramidal!’ Am venit acasă, m-am uitat în Dicţionarul Sănătăţii şi m-am îngrozit: o boală teribilă, degenerativă. Am stat 10 zile internat şi medicul mi-a spus: ‘Nu-i chiar Parkinson, dar e cam pe-acolo!’.

Luam un medicament care are nişte reacţii secundare teribile. Îmi venea să mă sinucid. Când mergeam pe stradă şi vedeam un camion, îmi venea să intru în el”, mărturisea Valentin Uritescu.

Te-ar mai interesa: 5 semne timpurii de sarcina...

„M-am dus la Icoana Maicii Domnului, am îngenuncheat şi am plâns. Apoi, am ridicat privirea către icoana lui Iisus Hristos: ‘Doamne, te rog ajută-mă, mai dă-mi cinci ani, să văd ce se alege din mine!’. Şi mi-a dat treizeci şi ceva de ani!”, a povestit Valentin Uritescu pentru ziarullumina.ro, în 2019.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private