Sari la conținut

Soția unui cântăreț celebru a ieșit la un restaurant de fițe topless. Toată lumea s-a scandalizat că a fost primită la bustul gol

Soția unui cântăreț celebru a ieșit la restaurant de fițe topless. Bianca Censori a încercat unul dintre cele mai extreme look-uri de până acum, dezvăluindu-și aproape de tot sânii la o cină în Paris.

Arhitecta australiană în vârstă de 29 de ani, transformată în soția și muza lui Kanye West, a fost văzută într-o ținută extrem de sumară, renunțând la bluză în favoarea unor bretele tip bandaj care îi acopereau doar sfârcurile.

Tânăra cu forme voluptuoase a fost văzută ieșind dintr-o mașină care o dusese la un restaurant unde se întâlnea cu rapperul de 47 de ani pentru cină. După ce a alternat între părul negru corb și cel vopsit blond platinat, Bianca și-a etalat o coafură dezordonată roz-bombon, cu părul ajungând până la umeri în șuvițe aparent transpirate.

Ea a prezentat această coafură colorată la începutul săptămânii, petrecând timp în Franța alături de soțul ei, însă look-ul dezordonat a primit în mare parte recenzii negative din partea fanilor pe rețelele de socializare. Bianca a fost văzută pentru prima dată cu părul roz-bombon la show-ul PROTOTYPES Menswear primăvară/vară 2025 din Paris, miercuri.

Ținuta ei îndrăzneață de joi seară părea să fie formată dintr-o singură piesă.

Bianca purta o pereche de pantaloni scurți bej cu talie joasă care ajungeau până la genunchi, dar erau de fapt construiți din benzi de bandă adezivă bej înfășurate în jurul picioarelor.

Ținuta, una dintre cele mai dezbrăcate ale Biancăi de până acum, îi scotea în evidență abdomenul plat și brațele și picioarele subțiri.

Ea a completat look-ul minimalist cu o pereche de sandale bej deschise la vârf, cu barete din plastic transparent.

Bianca se îndrepta spre restaurantul popular Gigi Paris pentru a se întâlni cu soțul ei, Kanye.

A fost surprinzător că a continuat să poarte ținute atât de îndecente deoarece anterior s-a pus în pericol de a încălca legile privind indecența în timpul unei călătorii anterioare la Paris, în februarie. La acea vreme, purtase un set de ciorapi transparenți fără lenjerie intimă, care păreau să îi expună zonele intime.

Deși soțul ei muzician nu a fost văzut cu ea în timp ce se îndrepta spre restaurant, el o însoțise cu o zi înainte când și-a prezentat părul roz la show-ul PROTOTYPES Menswear primăvară/vară 2025.

Spre deosebire de unele dintre schimbările ei de look anterioare Bianca părea să fi optat pentru o perucă, având în vedere modul ciudat în care era aranjat. Șuvițele răsucite nu păreau să aibă aceeași textură ca părul natural.

Deși tehnic și-a acoperit mai mult din piept miercuri cu banda adezivă, aceasta era suficient de transparentă pentru a-i expune o mare parte din partea superioară.

Ca de obicei, Kanye a contrastat cu soția sa purtând un trening alb.

Rapper-ul din „Flashing Lights” a renunțat în mare parte la măștile integrale pe care le purtase extensiv în ultimii ani, dar a purtat  o mască albă din plasă care i-a ascuns complet identitatea.

Noul păr roz al Biancăi a primit recenzii în mare parte negative din partea fanilor pe rețelele de socializare miercuri. Unii fani au criticat look-ul drept „atroce” și „oribil”.

„Delirează dacă crede că arată bine — este absolut îngrozitor,” a scris o persoană.

O altă persoană a opinat că „Părul ei arată topit, prăjit…oribil.”

Un utilizator a criticat-o pe Bianca, spunând „Cu cât încearcă să fie mai extravagantă, cu atât devine mai plictisitoare.”

În plus față de recenziile negative, părul roz nu a descurajat criticii de pe rețelele de socializare care au acuzat-o că o copiază pe fosta soție a lui Kanye, Kim Kardashian, care a purtat anterior părul roz, la fel ca și sora ei, Kylie Jenner.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel