Sari la conținut

Soția unui cunoscut sportiv rupe tăcerea: „Soțul m-a abuzat în toate modurile! Copiii au fost martori”. ATENȚIE – imagini cu un puternic impact emoțional!

copil abuzat sexual
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Semne de abuz sexual asupra copiilor

Mychelle Johnson, soția fostului atacant Hornets, Miles Bridges, a lansat vineri o declarație împreună cu o serie de fotografii, după arestarea lui Bridges de miercuri în Los Angeles, pentru o acuzație de violență domestică.

Bridges, în vârstă de 24 de ani, s-a predat departamentului de poliție din Los Angeles în urma unei presupuse altercații fizice cu Johnson, în vârstă de 24 de ani. La mai puțin de 48 de ore mai târziu, Johnson a abordat situația pe Instagram și a distribuit fotografii care par să arate dovezi ale rănilor pe care le-a suferit în timpul altercației cu Bridges.

Postarea a inclus și o imagine a unui formular de externare care detalia următorul diagnostic: „Victimă adultă a abuzului fizic din partea partenerului de sex masculin; atac prin strangulare, comoție cerebrală, fractură închisă a osului nazal, contuzie la coaste, vânătăi multiple, încordare a mușchilor gâtului.”

„Urăsc că s-a ajuns la asta, dar nu mai pot să tac. Am permis cuiva să-mi distrugă casa, să mă abuzeze în orice fel posibil și să traumatizeze copiii noștri pe viață”, a scris Johnson. „Nu am nimic de demonstrat lumii, dar nu voi permite nimănui care ar putea face ceva atât de oribil să nu aibă remuşcări. Nu le voi permite oamenilor din jurul lui să continue să mă reducă la tăcere și să continue să mintă pentru a proteja această persoană. Este lipsit de etică, este imoral, este o persoană cu adevărat BOLNAVĂ . Mă doare inima pentru că întotdeauna am avut speranță și atât de multă dragoste și oricât de înfricoșător este pentru mine, este timpul să vorbesc.”

Ea a continuat: „Nu voi mai tace pentru a-i proteja pe ceilalți pentru că mă prețuiesc pe mine și pe copiii mei mai mult decât „imaginea” oricui… o fractură de nas, încheietura mâinii, timpan rupt, mușchii rupti ai gâtului de la sufocare până când am ajuns în comoție severă. Nu am nevoie de simpatie, pur și simplu nu vreau să se întâmple asta nimănui, vreau doar ca această persoană să primească ajutor, copiii mei merită mai bine. Asta e tot ce vreau. Doare, totul doare, această situație doare, cel mai important, sunt speriată și mă doare pentru copiii mei care au fost martori la toate. Vă rugăm să respectați intimitatea familiei mele și să încetați cu zvonurile și acuzațiile dezgustătoare.”

Vestea arestării lui Bridges a fost raportată pentru prima dată de TMZ Sports miercuri și ulterior confirmată de The Charlotte Observer. Potrivit raportului, Bridges și Johnson au fost implicați într-o ceartă care a dus la o altercație fizică pe 28 iunie, care a dus la implicarea poliției. Raportul poliției a menționat că Johnson a avut nevoie de îngrijiri medicale la sosirea lor; a remarcat, de asemenea, că Bridges a fugit de la fața locului înainte de sosirea LAPD. Bridges a fost eliberat după câteva ore în arest, după ce a depus garanție pe o cauțiune de 130.000 de dolari, potrivit Detroit Free Press.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel