luni, martie 1, 2021

Soțul Corneliei Catanga, muzicianul Aurel Pădureanu, omul care îi stătea tot timpul alături cântăreței de muzică lăutărească, a avut o intervenție în direct la postul Realitatea TV, pentru a da detalii legate de starea de sănătate a artistei.

El era înmărmurit de durere în cadrul intervenției telefonice și a mărturisit că ieri cântăreța a plecat în oraș cu copilul său. Iar el a avut atunci o strângere de inimă și o presimțire că ceva nu va fi bine.

Starea de sănătate precară a Corneliei Catanga se pare că i-a pus probleme în ultima vreme, culminând cu ziua de duminică, în oraș a început să se simtă din ce în ce mai rău și a fost dusă la spital.

Medicii au concluzionat că a suferit un infarct și de îndată a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Regina muzicii lăutărești, așa cum este supranumită Cornelia Catanga, a slăbit foarte mult, în jur de 20 de kilograme, într-un timp foarte scurt și s-a confruntat şi cu alte probleme de sănătate.

Aurel Pădureanu, gâtuit de emoție și tristețe, spunea că oboseala în lumea artiștilor își spune cuvântul, după o anumită vârstă. Soțul artistei a mărturisit că își dorește din tot sufletul să dea vești cât mai bune despre sănătatea soției sale, cât mai repede.

 

Ultimele stiri

Parteneri