Soțul Corneliei Catanga este dărâmat de durere: ”Am avut o presimțire!”

Soțul Corneliei Catanga este dărâmat de durere: ”Am avut o presimțire!”
Soțul Corneliei Catanga este dărâmat de durere: ”Am avut o presimțire!”

Soțul Corneliei Catanga, muzicianul Aurel Pădureanu, omul care îi stătea tot timpul alături cântăreței de muzică lăutărească, a avut o intervenție în direct la postul Realitatea TV, pentru a da detalii legate de starea de sănătate a artistei.

El era înmărmurit de durere în cadrul intervenției telefonice și a mărturisit că ieri cântăreța a plecat în oraș cu copilul său. Iar el a avut atunci o strângere de inimă și o presimțire că ceva nu va fi bine.

Starea de sănătate precară a Corneliei Catanga se pare că i-a pus probleme în ultima vreme, culminând cu ziua de duminică, în oraș a început să se simtă din ce în ce mai rău și a fost dusă la spital.

Medicii au concluzionat că a suferit un infarct și de îndată a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Regina muzicii lăutărești, așa cum este supranumită Cornelia Catanga, a slăbit foarte mult, în jur de 20 de kilograme, într-un timp foarte scurt și s-a confruntat şi cu alte probleme de sănătate.

Aurel Pădureanu, gâtuit de emoție și tristețe, spunea că oboseala în lumea artiștilor își spune cuvântul, după o anumită vârstă. Soțul artistei a mărturisit că își dorește din tot sufletul să dea vești cât mai bune despre sănătatea soției sale, cât mai repede.

 

17 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox