Sari la conținut

Soțul unei artiste celebre, operat de urgență: Hemoragie internă, 3 coaste rupte, splina sfâșiată

operatie
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Din cuprinsul articolului

Soțul unei artiste celebre, operat de urgență. Concediul celor doi s-a transformat într-un coșmar din pricina unui accident.

Cei doi și-au plănuit mult timp vacanța de vis, însă totul s-a transformat într-un vis urât. Potrivit Avantaje, Alexia Țalavutis și Alex au făcut accident cu scooterul în Thailanda. Soțul artistei a ajuns de urgență pe masa de operație.

„Chiar de Crăciun, pe 25 decembrie, eu și soțul meu am făcut un accident cu scooterul în Thailanda. Dintr-o banală căzătură, așa cum i-am spus noi, Alex a ajuns de urgență pe masa de operație. Hemoragie internă, 3 coaste rupte, splina sfâșiată, aer în plămâni, rinichiul sângera… și acum când scriu rândurile astea simt cum pulsul a luat-o razna, dar slavă Domnului, acum este bine’, a scris Alexia Țalavutis pe InstaStory.

Alexia le-a povestit fanilor prin ce clipe de groază a trecut departe de casă. Ziua celor doi a început de minune, însă s-a terminat cum nu se putea mai rău.

„În dimineața aceea, am luat micul dejun, cafeluța pe plajă, toate cele, am făcut videoclipul ăsta să le trimitem părinților și prietenilor, apoi am plecat spre o plajă de pe insulă și bam! Șoc! Am făcut Crăciunul într-un spital cu doctori alergând în jurul nostru, făcând tot ce le-a stat în putință să îl salveze pe Alex. A durat mult să procesăm toate informațiile. Au fost niște momente… nu le doresc nimănui’, a adăugat artista.

Alexia și-a început cariera la vremea când mulți copii sunt încă la grădiniță. La șase ani a avut propria emisiune la o televiziune din Constanța.

„Am participat la un concurs la un post de televiziune din Constanța, aveam 6 ani pe vremea aceea, după care le-au plăcut de mine și m-au mai chemat. Ulterior am ajuns să am emisiunea mea, de copii, unde și prezentam, făceam tot felul de sketch-uri și cântam”, povestește artista.

A ales o carieră solo

A urmat apoi proiectul Pariu cu Viața și fenomenul LaLa Band. În momentul în care trupa s-a destrămat artista s-a îndreptat către o carieră solo. A înregistrat mai multe piese, a putut fi văzută în seriale online, dar marea ei dragoste a rămas televiunea.

„Ideea e în felul următor. Din punctul meu de vedere, un artist trebuie să fie complet. Eu chiar am muncit de mică, într-adevăr, am participat la toate concursurile de muzică, la toate de actorie și de dans sportiv, că am făcut de performanță, și la un moment dat a trebuit să aleg.

Am ales Facultatea de Actorie, am mers pe chestia asta, s-a întâmplat proiectul cu „Pariu cu viața” LaLa Band și acolo cumva s-au întrunit toate și a fost foarte interesant.

Doar că, într-adevăr, faptul că noi filmam zilnic, actoria a avut mai multă prioritate. Depinde de perioade. Uneori este nevoie să mă dedic mai mult pe zona de actorie, alteori pe muzică, în funcție de cum se întâmplă lucrurile în jurul meu”, a mai povestit Alexia Țalavutis, pentru impact.ro.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: