Sari la conținut

Specialist: „Cancerul e o boală a sufletului. Acesta e un prim pas spre vindecare”

bolnavi de cancer
sursa foto: arhiva doctorulzilei
simptome cancer de san

Originile emoționale ale cancerului au fost dezbătute de când există această boală. Adică, dintotdeauna, de când există boala.

Adina Moldoveanu, consultant spiritual, a dezvăluit pentru Antena 3 că a reuşit să ajute oameni cărora medicul le mai dăduseră trei luni de trăit.

„Există o cauză spirituală a bolilor. Dacă nu dezvolţi iubirea de sine nu ai cum să devii un om sănătos. În plus, e important şi cum ne rugăm.

Din cărţile sfinte, de acum 4.000 de ani, ştim că există un tot: corp-minte-suflet. Şi cum am putea noi să avem grijă de corp fără să tratăm sufletul? Toate sunt interconectate şi generează un avertisment, iar acesta este boala.

tratamente cancer
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

Adina Moldoveanu: „Există o cauză spirituală a bolilor”

Dacă aceste evenimente trenează şi nu le-am conştientizat se transformă în boli mai grave.

Am la cabinet oameni care vin cu cancer, boli autoimune, dar nu conştientizează. Cancerul e o ranchiună la nivel subtil care nu s-a dezvoltat într-o iertare şi s-a ancorat într-o energie negativă.

Ea a generat sufocarea celulelor noastre şi a făcut să se ajungă la aşa-numitul diagnostic de cancer.

Spun „aşa-numitul” pentru că sunt oameni cu puterea mentală să nu accepte diagnosticul şi acesta e un prim pas spre vindecare. E senzaţional dacă poţi să faci asta.

Adina Moldoveanu: „Cancerul e o boală a sufletului, iar puterea mentală e un prim pas spre vindecare”

Au venit la mine oameni care mi-au spus ca au metastază şi le-a dat medicul trei luni de trăit. Epuizaseră toate celelalte metode şi au reuşit, trăiesc şi acum după cinci ani.

Cancerul nu a fost vindecat total, dar a ieşit din metastază, pentru că omul a reuşit să se schimbe, să facă iertarea în corpurile subtile.

Puterea mentală e un prim pas spre vindecare, iar cancerul e o boală a sufletului”, a spus consultantul spiritual Adina Moldoveanu, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.