marți, mai 30, 2023

Au trecut 21 de zile de la începutul conflictului ruso-ucrainean. Odată cu decizia lui Putin de a ataca Ucraina, mii de vieți au fost pierdute, iar multe alte mii și-au părăsit țara pentru a căuta siguranță în statele vecine.

Deși Putin, președintele Rusiei, susținea inițial că dorește să demilitarizeze Ucraina, soldații ruși au atacat instituții și clădiri pline de cetățeni nevinovați. Încercând să fugă, ucrainenii au fost uciși sau răniți, indiferent de vîrstă.

Te-ar mai interesa: Două semne incipiente de cancer de colon. Medic: O...

Aceasta este și povestea unei fetițe de numai nouă ani, Sașa, care și-a pierdut brațul în timp ce fugea împreună cu familia de soldații ruși, încercând să plece din Kiev.

În acest timp, tatăl a fost ucis, iar Sașa a fost împușcată de un soldat rus în braț. Fetița și-a pierdut brațul în urma atacului.

„Sper că nu au vrut să mă rănească”

Sașa, a spus că speră că soldații „nu au vrut să o rănească”, după ce medicii au fost nevoiți să-i amputeze brațul pentru a supraviețui.

Familia sa a încercat să fugă din Kiev, capitala Ucrainei, săptămâna trecută. Din nefericire, mașina în care se aflau a fost atacată de soldații ruși.

Te-ar mai interesa: Remedii pentru funcția hepatică. Terapeut: ”Mămăli...

n timpul atacului, tatăl fetiței a fost ucis, iar copila de 9 ani, sora ei și mama și-au găsit adăpost într-o pivniță, scrie Daily Mail.

De pe patul de spital, Sașa i-a șocat pe oamenii care au vrut să îi asculte povestea.

„Nu știu de ce m-au împușcat rușii. Sper că a fost un accident și că n-au vrut să-mi facă rău”, a spus micuța.

Mai departe, fetița a expus cum s-au întâmplat lucrurile și cum au fost atacați de soldații ruși.

Te-ar mai interesa: LISTA spitalelor ce vor asigura urgenţele pe 1 şi ...

„Am fost împușcată în braț. Am alergat după sora mea. Mama mea a căzut peste mine. Am crezut că este sfârșitul. Atunci mi-am pierdut cunoștința. Cineva m-a dus într-o pivniță. Am fost tratată acolo. Și apoi unii oameni m-au dus pe un prosop la spital”, a mai spus Sașa.

Fetița a stat două zile în pivniță, din cauza pericolului unui nou atac al soldaților ruși, motiv pentru care starea de sănătate i s-a înrăutățit. În cele din urmă, câțiva voluntari fluturând un steag alb au ieșit din adăpostul improvizat pentru a o trasporta pe copilă la spital.

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

„Mi-am pierdut brațul după ce rușii m-au împușcat și l-au ucis pe tatăl meu”, a mai spus Sașa după ce a ajuns la spital, odată ce operația s-a încheiat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private