miercuri, martie 29, 2023

De la chimioterapie la intervenții chirurgicale, știința a găsit tratamente eficiente care pot ajuta la țintirea tuturor tipurilor de cancer. Cu toate acestea, un nou tratament ar putea fi deosebit de puternic în eradicarea rapidă a cancerului intestinal și ovarian, în special.

Cancerul intestinal este considerat a fi unul dintre cele mai comune tipuri de cancer, 43.000 de cazuri noi fiind înregistrate în Marea Britanie în fiecare an. În funcție de locația sa exactă, cancerul intestinal se mai numește și cancer de colon sau rect. Noi cercetări au identificat un tratament promițător care ar putea ajuta la țintirea acestei afecțiuni.

Te-ar mai interesa: Leacul simplu și natural care te scapă de infecții...

Luând în considerare cazul dumneavoastră individual, tratamentul obișnuit al cancerului intestinal poate varia de la chimioterapie la tratamente biologice.

Vestea bună este că acest tip de cancer poate fi vindecat dacă afecțiunea este detectată devreme, explică NHS.

Cu toate acestea, noi cercetări de la Universitatea Rice ar putea duce tratamentele pentru cancer și mai departe.

Bioinginerii au dovedit că pot „eradica cancerul intestinal și ovarian în stadiu avansat” în „chiar șase zile”.

Desfășurat pe modele de șoareci, tratamentul ar putea fi gata pentru studiile clinice pe oameni mai târziu în acest an, potrivit studiului.

Te-ar mai interesa: ȘOCUL DIMINEȚII ÎN SHOWBIZ! Era considerat cel mai...

Studiul a folosit fabrici de medicamente implantabile, care au dimensiunea unui cap de ac, pentru a furniza doze mari de interleukină-2.

Interleukina-2 descrie un compus natural care ajută la activarea celulelor albe din sânge pentru a lupta împotriva cancerului.

În plus, aceste fabrici minuscule pot fi implantate cu „chirurgie minim invazivă”

Omid Veiseh, profesor asistent de bioinginerie al cărui laborator a creat tratamentul, a spus: „Noi administrăm doar o dată, dar fabricile de medicamente continuă să facă doza în fiecare zi, acolo unde este nevoie, până când cancerul este eliminat.

Te-ar mai interesa: ALERTĂ la nivel european! Substanțe cu potențial C...

Odată ce am determinat doza corectă – de câte fabrici avem nevoie – am putut eradica tumorile la 100% dintre animalele cu cancer ovarian și la șapte din opt animale cu cancer colorectal”.

El a adăugat că studiile clinice pe oameni ar putea începe încă din această toamnă.

Unul dintre criteriile principale ale echipei a fost de a ajuta bolnavii de cancer „cât mai repede posibil”.

Te-ar mai interesa: Ai început să uiți lucruri? Ți-e greu să îți expri...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private