Sari la conținut

Spital devastat după moartea unei femei de 28 de ani și a bebelușului din pântece. Rudele au făcut prăpăd

Sursa foto: Gândul
Femeie de 28 de ani, moartă împreună cu bebelușul nenăscut

Scandal de amploare după ce o femeie de 28 ani a decedat în condiții tragice, împreună cu bebelușul ei nenăscut încă. Cei doi au murit în circumstanțe neclarificate, încă, la spitalul Vila Sofia din Palermo, în Italia.  

După decesul celor doi, mai mulți membri ai familiei femeii au atacat paramedicii de pe ambulanță, acuzând că au ajuns prea târziu. În același timp, alte rude au luat cu asalt camera de urgență, dar și morga spitalului.

Spital devastat după moartea unei femei de 28 de ani și a bebelușului din pântece

Giorgia Migliarba, în vârstă de 28 de ani, mamă a doi copii și însărcinată în luna a șasea a murit, împreună cu micuțul pe care îl purta în pântece.

Cauzele morții încă nu sunt cunoscute, însă, conform unei reconstituiri inițiale, femeia, care locuia în cartierul Zen, a ajuns la urgențe deja în stop cardiac. Medicii au încercat să o resusciteze timp de peste o oră, însă efortul a fost în zadar, fiind declarată decedată.

Citeste si:

Femeia a fost transportată la spital de către membrii familiei, după ce au așteptat ambulanța mai bine de o oră. Când au ajuns la adresă, paramedicii nu au mai găsit pacienta, ci doar rudele nervoase ale femeii, care au început să ia la pumni personalul medical, potrivit Today.it.

La puțin timp alte zeci de rude ale femeii moarte au ajuns la spital, luând cu asalt camera de urgență și morga.

Au început să arunce în ferestre cu diverse obiecte, iar unul dintre atacatori a încercat să intre în spital, rănind un agent de pază.

Elian Lo Pipero, un jurnalist care se afla în fața camerei de urgență, a fost rănit de atacatori, fiind luat de gât și lovit sub bărbie. Intervenția unui polițist a prevenit ce era mai rău.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, atacul a fost filmat cu telefoane mobile de unii dintre pacienți. În scurt timp, mai multe echipaje de poliție au sosit la fața locului și au restabilit calmul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.