sâmbătă, iulie 11, 2020

Spitalul Județean din Craiova nu are căldură, deși numărăm zilele până la începutul iernii calendaristice. Cât va mai dura situația aceasta neplăcută?

Pacienţii şi angajaţii de la cel mai mare spital din Oltenia se încălzesc cu aeroterme sau calorifere electrice. Problema căldurii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova este cauzată de întârzierea achiziţionării unor echipamente, potrivit Radio România Actualități.

Citește și:

Persoanele internate vin de acasă cu haine groase, pături și calorifere!

La începutul săptămânii viitoare, spitalul ar trebui să aibă căldură. Este mesajul transmis de firma care se ocupă de remedierea problemelor cu energia termică. Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, doctor Cristina Germăneanu, a declarat pentru Radio România Actualități că situația neplăcută se datorează întârzierilor unor achiziții de echipamente, motivând că acestea au fost procurate din spaţiul extracomunitar şi procedurile anevoioase au necesitat timp.

Citește și:

Se pare că Spitalul Judeţean de Urgenţă Nr. 1 din Craiova nu este la prima confruntare cu problema căldurii, nici pentru pacienți nu este o surpriză, echipamentele specifice necesitând a fi înlocuite de mai bine de zece ani!

Parteneri