Categories: Stil de viaţă

Spune adio celor 7 ani de ghinion: ce trebuie să faci dacă ai spart o oglinda

O explicație istorică sugerează că oglinzile erau considerate obiecte magice care reflectau sufletele oamenilor, nu doar fizicul lor. Prin urmare, spargerea unei oglinzi era interpretată ca o deteriorare sau o fragmentare a sufletului, ceea ce ar fi adus consecințe negative și ghinion, în funcție de superstiția fiecăruia.

În unele culturi se crede că imaginea reflectată în oglindă ar putea fi o proiecție a viitorului, iar spargerea ei ar întrerupe acest flux natural al destinului. În timp, aceste idei s-au amalgamat în superstiția cunoscută în mod obișnuit astăzi de oamenii care cred că, dacă spargi o oglindă, vei avea 7 ani de ghinion.

Cristalomanția și credințele despre puterea oglinzilor

În antichitate, se credea în puterea oglinzilor. Șamanii și vrăjitorii foloseau oglinzi pentru a realiza o practică străveche numită cristalomanție.

Deși oglinda, așa cum o cunoaștem astăzi, a fost inventată abia în 1835 de către germanul Justus von Liebig, încă din Roma clasică, Socrate își încuraja și își îndemna elevii să se privească în oglinzile de metal alb care existau la acea vreme, pentru a evita narcisismul și pentru a-și extinde cunoașterea de sine.

Dincolo de aspectul material și de cât de clar arăta sau arată acum persoana, conceptul de reflectare a fizicului și a sufletului persoanei este încă un punct important care este interpretat din mai multe puncte de vedere, atât filosofic, cât și spiritual.

Corpul tău va fi posedat de o entitate malefică prin intermediul oglinzii.

Dacă sunteți o persoană superstițioasă, fiți foarte atenți atunci când vă uitați într-o oglindă spartă, deoarece legendele urbane susțin că sufletul dumneavoastră va fi prins în capcană de energiile malefice care caută un suflet vulnerabil pe care să se urce și să-și descarce furia reprimată, stricându-vă astfel vibrațiile înalte.

Se crede că această energie rea te va trage în 7 ani de ghinion, până când acea entitate malefică va reuși să treacă de perioada de tranziție și să migreze într-un corp nou.

Cum să rupi blestemul spargerii unei oglinzi

Luați cea mai mare bucată din oglinda spartă și păstrați-o până la următoarea lună plină. Este important să nu ratezi această dată, pentru că nu va mai fi cale de întoarcere.

În ziua în care ți se sparge oglinda, ia toate piesele, înmoaie-le în apă cu sare timp de o noapte, iar a doua zi aruncă apa și restul oglinzilor în afara casei tale, într-un sac întunecat, unde nimic nu se poate reflecta, cu atât mai puțin alți oameni.

În noaptea de lună plină, luați cea mai mare bucată de oglindă spartă pe care o păstrați și lăsați luna să se reflecte în ea. Puterea luminii sale va orbi răul și va tăia energia rea care încearcă să pună stăpânire pe tine.

În acest fel vei putea rupe blestemul celor 7 ani de ghinion de la o oglindă spartă și îți vei putea continua norocul.

Recent Posts

Fostul preot: Dumnezeu creează două suflete… Amândoi vin pe pământ, dar…

Daniel Balaş, fost preot,vorbește despre reîncarnare. Acesta spune că Biblia a fost modificată în anul…

47 de minute ago

Ce se întâmplă dacă amâni ora de culcare. „Poți pierde o fază vitală”

Ce se întâmplă dacă amâni ora de culcare. Toată lumea știe că organismul uman are…

o oră ago

Arsenie Boca: Dumnezeu știe ce face cu fiecare dintre noi

Povestea ceșcuței de ceai – spusă de Părintele Arsenie Boca: „Când simți că ești într-o…

2 ore ago

Examinează-ți cu atenție mâinile: Vei ști dacă ficatul tău este bolnav

Examinează-ți cu atenție mâinile: Vei ști dacă ficatul tău este bolnav! Semnele bolii hepatice grase…

2 ore ago

Înlocuitorul de zahăr care îmbunătățește somnul și memoria

Înlocuitorul de zahăr care îmbunătățește somnul și memoria. Curmalele, căci despre ele vorbesc experții, pot…

3 ore ago

Planta minune care protejează ficatul. Abundă în Vitamina C și complex de Vitamina B

Planta minune care protejarea ficatului. Un stil de viață nesănătos este principalul factor care conduce…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic