luni, august 2, 2021

Dacă știi ce tip de grăsime ai, atunci vei știi și ce să faci ca să scapi de ea.

Silueta măr este mai periculoasă decât silueta pară

O persoană care are o siuetă de tip măr are mai multă grăsime pe

abdomen, o circumferință abdominlă mai mare și are în general picioare  și mâini mai slabe. Riscul bolilor de inimă este crescut în cazul acestor persoane.

O persoană cu silueta tip pară are o circumferință abdominală mai mică, însă mai multă grăsime pe pulpe și picioare. Riscul bolilor de inimă este mai mic deoarece are mai puțin grăsime care îi înconjoară organele.

Pentru persoanele cu silueta tip măr cel ma bine este să se concentreze pe zona abdomenului, iar pentru cele cu silueta de tip pară pe zona picioarelor.

Persoanele slabe pot avea grăsime periculoasă

Cel mai bine este să

îți faci măsurătorile corecte pentru a vedea cât de multă grăsime ai acumulat. Chiar și slabă grăsimea de pe abdomen trebuie să dispară.

Pentru gravide

Este normal ca grăsimea de pe abdomen să existe deoarece ai mâncat cât pentru două persoane, iar mușchii de pe abdomen au stat întinși timp de 9 luni. Consultă doctorul înainte să faci vreo schimbare în alimentație, dacă alăptezi, iar dacă nu alptezi, da-ți timp pentru a slăbi.Grăsimea de pe abdomen se poate pierde, însă dacă gândești realist.

La menopauză grăsimea urcă

În timp ce organismul tău se pregătește de menopauză, grăsimea

va începe să se depună în partea de sus, iar dacă de obicei grăsimea se așeza pe fund sau coapse, te poți considera norocoasă.

Burta masculină

Realizezi ușor ușor că acele pătrățele se transformă într-o burtică care crește. Aceasta este rezultatul inactivității, o dietă săracă și a cantității de alcool consumate.

Ultimele stiri

Parteneri