miercuri, iunie 29, 2022

Cântărețul Justin Bieber a dezvăluit că suferă de paralizie facială după ce a anulat spectacolele din această săptămână. Tânărul de 28 de ani a declarat într-un videoclip pe Instagram că afecțiunea se datorează unui diagnostic de sindrom Ramsay Hunt.

„După cum puteți vedea, acest ochi nu clipește. Nu pot să zâmbesc pe această parte a feței… Deci există o paralizie completă pe această parte a feței”, a spus el.

Te-ar mai interesa: Dieta de vară. Medic: Fructele de sezon trebuie co...

Sindromul Ramsay Hunt este atunci când un focar de zona zoster afectează nervul facial lângă urechile cuiva, spun experții medicali.

La începutul acestei săptămâni, Bieber’s Justice World Tour – care a început în februarie – a anunțat că trei spectacole vor fi amânate.

Luni, Bieber a postat un mesaj pe pagina de Instagram, spunând că „a vrut să împărtășească câte ceva din ceea ce a simțit”.

„Știu că această furtună va trece, dar între timp știu că Isus este cu mine”, a scris el. „Fiecare zi a devenit mai bună, în ciuda disconfortului, am găsit mângâiere în cel care mă cunoaște. Îmi reamintesc că mă cunoaște cel mai bine, cunoaște cele mai întunecate părți ale mele pe care nu vreau să le știe nimeni și mă ocrotește mereu. Această perspectivă mi-a dat pace în timpul acestei furtuni îngrozitoare cu care mă confrunt”, a scris Bieber.

Te-ar mai interesa: Atenționare pentru o zodie. Astrolog: Sfârșitul să...

Sursă FOTO: Wowbiz

„Este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai încet. Sper că mă înțelegeți. Voi folosi această perioadă pentru a mă odihni și a mă relaxa și pentru a reveni la sută la sută, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac”, le-a spus el fanilor.

Cântărețul născut în Canada a spus că a făcut exerciții faciale pentru a „reveni la normal”, dar că nu știe cât va dura să se recupereze.

Te-ar mai interesa: Expunerea la orice fel de lumină în timpul somnulu...

Sindromul Ramsay Hunt este extrem de rar. Potrivit Organizației pentru Afecțiuni Rare din SUA, doar cinci persoane din 100.000 se îmbolnăvesc anual, potrivit BBC.

În cele mai multe cazuri, recuperarea completă poate avea loc în câteva zile sau săptămâni, deși unii oameni pot pierde permanent auzul sau pot suferi leziuni oculare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private