vineri, iunie 2, 2023

Președintele rus Vladimir Putin este sănătos și într-o formă „mai bună ca niciodată”, a declarat aliatul său apropiat, președintele Belarus, Alexander Lukașenko, într-un interviu acordat canalului de televiziune japonez TBS.

”Vestul și voi ar trebui să vă scoateți din cap această prostie, această ficțiune”, a spus el intervievatorului, potrivit Reuters.

„Putin este absolut în formă, este într-o formă mai bună ca niciodată… Aceasta este o persoană complet sănătoasă, sănătoasă din punct de vedere fizic – este un atlet”, a spus liderul din Belarus.

Te-ar mai interesa: Laptele este mai hidratant decât apa. Studiu surpr...

”Așa cum se spune aici – ne va îngropa pe toți”, a adăugat acesta.

”El și cu mine nu ne-am întâlnit doar ca șefi de stat, suntem în relații amicale. Sunt la curent cu toate detaliile lui, pe cât posibil, atât de stat, cât și personale”, a asigurat Lukașenko.

Rusia a folosit teritoriul din Belarus ca punct de trecere pentru invazia sa din Ucraina pe 24 februarie.


Ce spun liderii occidentali despre Vladimir Putin

Liderii occidentali au sugerat că Putin a făcut o greșeală de calcul costisitoare lansând atacul militar asupra Ucrainei, unde forțele ruse au suferit pierderi grele și înaintarea lor s-a blocat în mare parte, în ciuda aparentei lor superiorități.

Te-ar mai interesa: „Părinții mei nu mă iubesc!”: 6 motive pentru care...

Premierul britanic Boris Johnson a sugerat că Putin este „irațional”, iar premierul olandez Mark Rutte l-a descris drept „total paranoic”.

Lukașenko a deplâns și destrămarea Uniunii Sovietice în 1991. Tema este una pe care Putin a discutat-o frecvent, nu în ultimul rând atunci când a sugerat în discursurile dinaintea invaziei că Ucraina este o construcție artificială și o „parte inalienabilă” a istoriei și culturii ruse.

Te-ar mai interesa: Satisfacția sexuală scăzută la bărbații de vârstă ...

„Prăbușirea Uniunii Sovietice este o tragedie”, a spus Lukașenko. „Dacă Uniunea Sovietică ar fi supraviețuit până astăzi, am fi putut evita tot felul de conflicte din lume…

„În timp ce a existat URSS, lumea era multipolară și un pol îl echilibra pe celălalt”, a spus el. „Acum, motivul a ceea ce se întâmplă în lume este unipolaritatea – monopolizarea planetei noastre de către Statele Unite ale Americii”.

Te-ar mai interesa: ”De ce mă înțeapă inima?” Stresul, atacul de panic...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private