Sari la conținut

Steroizii au transformat-o în bărbat

O culturistă din Marea Britanie s-a transformat, de-a lungul anilor, în barbat, din cauza abuzului de steroizi, pierzandu-și orice urmă de feminitate.

Dacă acum câțiva ani era o blondă suplă, acum Candice Armstrong, în vârstă de 28 de ani e o brunetă musculoasă cu mustață și păr pe piept și pe spate și nimeni nu ar putea ghici că este de fapt femeie.

Britanica a spus că nu și-a dorit să devină atât de masculină atunci când s-a apucat de steroizi, dar că este prea tarziu să se oprească.

Efectele secundare au fost numeroase, de la acnee la păr corporal în exces.

Și sanii britanicei au suferit în urma dezvoltării excesive a musculaturii, fiind acum complet lipiți de pieptul ei.

Totuși, Candice susține că beneficiile au fost mai multe decît părțile negative și că i-au permis să facă un lucru pe care și l-a dorit dintotdeauna.

Citeste si:

„Mi-a dat oportunitatea de a-mi îndeplini  un vis. Am inceput să mă îmbrac ca un transsexual. Dintotdeauna mi-am dorit asta”, a spus femeia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.