luni, august 2, 2021

Multe persoane ar spune ca cea mai importanta trasatura a fetei ar fi ochii, sau buzele sau nasul, insa s-a dovedit stiintific ca nu acestea sunt, in realitatea, ce mai importanta trasatura a fetei!

Cea mai mare “valoare” pentru chip o detine sprancenele! Practic, cea mai importanta trasatura a fetei consta in sprancene, nu in ochi, buze, nas, pometi, etc.

Dincolo de functia sprancenelor (dar a genelor) de a feri ochii de praf, transpiratie/ploaie, acestea au cel mai mare aport in recunoasterea faciala, dar si in expresivitatea chipului, arata concluziile unei cercetari stiintifice realizate la Universitatea din Lethbridge (Canada). Practic, oamenii de stiinta au prezentat unui grup de voluntari doua randuri de fotografii cu 25 celebritati. In prima serie de fotografii, celebritatilor

le lipseau ochii, in timp ce in al doilea rand acestora le erau ascunse sprancenele. Voluntarii participanti la studiu au reusit sa identifice mai multe celebritati din pozele in care acestora le erau acoperiti ochii decat din pozele in care vedetele aveau acoperite sprancenele.

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Parteneri