Sari la conținut

ȘTIRE DE ULTIMĂ ORĂ! Narcisa Suciu de urgență în operație cu acest organ perforat! Este un caz clasificat ca urgență de grad 0!

Narcisa Suciu a fost la un pas de o tragedie ce avea să îi pună capăt vieții. Artista a povestit prin ce a trecut într-un live pe Facebook, aceasta fiind momentan internată în spital de mai bine de zece zile.

După ce a susținut un recital lângă Baia Mare, artista a venit la București pentru Festivalul de Folk de la Chitila, unde a cântat. După cântare stările de rău s-au accentuat, iar luni a ajuns de urgență la spital, iar diagnosticul a fost unul extrem de grav.

„Am avut cântare lângă Baia Mare și de acolo am venit la București pentru că a fost festivalul de Folk de la Chitila, am cântat în Baia Mare sâmbătă, la Chitila Duminică. Sâmbătă noapte am început să mă simt rău, duminică dimineața m-am simțit foarte rău, am vomat, am avut frisoane, mi-a fost foarte rău.

Am plecat cu o mașină de la Baia Mare, cu fratele meu, spre Cluj unde aveam bilet să zbor la București, am vomat în mașină, am ajuns în Cluj, am vomat și acolo în aeroport. Din fericire, m-am întâlnit acolo cu Mihai Mitoșeru, m-a ajutat să mă târăsc pe acolo prin aeroport și îi mulțumesc tare mult, nu știam ce am, doar că mi-era foarte rău. În avion am primit o pastilă de la stewardeză, era o pastilă de rău de mișcare, am adormit.

În Chitila am ajuns la o cameră pe care o aveam lângă cântare. Acolo am primit ajutor de la o asistentă, niște injecții pastile, am adormit și m-am trezit pe seară, dar nu am crezut că pot să cânt. Până la urmă am zis că o să mă duc să cânt totuși vreo trei piese.

Una peste alta, luni am ajuns la spital, nu mai puteam, am ajuns la un spital despre care știam că are cameră de gardă, mi-au laut analizele, am făcut CT și după a venit un domn, un chirurg care mi-a spus că ar trebui să intrăm în operație acum, că e urgență de grad 0, în cazul în care mă grăbesc s-ar putea să nu iasă și dacă nu mă grăbesc s-ar putea să fie prea târziu”, a povestit Narcisa Suciu.

Ce a urmat? O operație dificilă, analize post-operatorii care indicau un indice de septicemie foarte mare.

„Aveam un apendice perforat, explodat, practic tot abdomenul meu era un puroi. M-am trezit din operație, mi-au zis oamenii că operația că a fost foarte… urâtă, că erau șanse să nu mai fiu, că a durat vreo 4 ore și că începem tratamentul. Așa că în ultimele zece zile au am fost în spital, există însă premise să merg acasă, analizele mele arată mai bine, am început să prin culoare în obraz, în condițiile în care, practic, lunea trecută… murisem.

Am fost în septicemie, după operație analizele mele arătau foarte rău, indicele de septicemie era foarte mare, asta marți dimineața, după operație, miercuri deja valoarea asta se înjumătățise, joi tot așa, dar cred că am băut pe venă litri de antibiotice, plus calmante și antiinflamatoare, branule peste tot”, a mai povestit artista cu ochii în lacrimi.

„Nu am spus nimănui, nici măcar prietenilor foarte apropiați, iar asta pentru că nu știam dacă mai apuc să mai trăiesc. Dar am avut o baftă, analizele mele arată că am scăpat de pericolul real”, a mai spus artista.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.