Sari la conținut

Știrea momentului despre fiica Adrianei Iliescu. Oare cum va putea să facă față?

Sursă Romania TV

Din cuprinsul articolului

Știrea momentului despre fiica Adrianei Iliescu. Este greu să nu fi auzit până acum de Adriana Iliescu. Femeia a reușit să uimească întreaga lume în anul 2005, când a devenit mamă la 67 de ani.

Anii au trecut cu repeziciune și Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a intrat la facultate după ce a fost şi şefă de promoţie la Colegiul „Dimitrie Paciurea”, pe diploma de Bacalaureat fiind trecută media 9,50.

Mama ei are cu ce să se mândrească, mai ales că fiica ei va merge la două facultăți. Eliza va urma cursurile Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti, dar va merge şi la Ştiinţe Umane, această a doua facultate urmând să fie cu taxă.

Potrivit Capital, având în vedere că cea de-a doua facultate va trebui să fie urmată cu taxă, mama Elizei, care este pensionară, recunoaşte că nu va fi uşor să achite aceste costuri de şcolarizare, însă precizează că le vor face faţă singure, fără a cere ajutor din partea nimănui.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față. (…)

Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Ne-am gospodărit mereu cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, a declarat Adriana Iliescu pentru Playtech.

Oare cum va putea să facă față?

Tânăra a declarat pentru sursa menționată că nu are emoții și că abia așteaptă să înceapă cursurile.

„Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emoţii, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Universități prestigioase din București. (…)

Probabil mă voi consulta și cu mama, în liceu aveam discuții pe partea de literatură. Îmi place și gramatica, la fel de mult ca literatura”, a mărturisit Eliza Iliescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel