
Alimentul delicios care ține infecțiile virale la distanță. Te scapă de constipație și reduce riscul de a face cancer

Alimentul delicios, cu o valoare incontestabilă, având un efect antioxidant și detoxifiant. Practic, din cauza radicalilor liberi, activitatea celulară suferă o încetinire și o îmbătrânire precoce. Ca să eviți astfel de neplăceri, consumă struguri. Te vor ajuta și în dietă, și în cosmetică!
Strugurii conțin vitamine din grupul B, B1 și B12, aminoacizi importanți și acizi organici ce le conferă gustul și mirosul, acizii tartric și malic – minerale, mai ales potasiu, calciu, magneziu. Totodată, strugurii sunt săraci în sodiu, de aceea sunt recomandați bolnavilor de inimă, celor ce suferă de hipertensiune dar și celor cu boli de rinichi.
Te-ar mai interesa: Adevărul despre măștile de protecție. S-a aflat du...
Iată și alte beneficii ale strugurilor pentru sănătate:
Iată ce beneficii aduc pielii:
Uleiul de struguri preferat în cosmetică
Din sâmburii de struguri se obține, prin presare la rece, un ulei care se folosește în dietă, dar mai ales în cosmetică. Astfel, pentru hidratarea și revigorarea tenului obosit, se recomandă masca din boabe zdrobite de struguri, aplicată 20 de minute pe față și pe gât. De asemenea, și masca din drojdie, ulei de sâmbure de struguri, miere și îngroșată cu argilă, redă prospețimea tenului obosit.
Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.
Urmăriți Doctorul Zilei și pe Google News.
Ne puteti de asemenea urmari si pe Telegram.