duminică, octombrie 2, 2022

Student eminent român, premiat de președintele Italiei, Sergio Mattarella.

Săptămâna trecută, cei mai buni 25 de elevi din toată Italia au primit titlul de „Alfiere del Lavoro” din partea președintelui Republicii, Sergio Mattarella, în cadrul unei ceremonii solemne organizată la Palatul Quirinale. Printre aceștia s-a aflat și românul Marian Alexandru Isacov.

Marian a fost un elev cu nota zece pe linie în liceu – a absolvit Școala Medie Enrico Fermi din Mantova – și acum este student la Facultatea de Medicină din Pisa, la Scuola Superiore Sant’Anna.

Te-ar mai interesa: Zodia cea mai prefăcută și vicleană. MARE ATENȚIE ...


Student eminent român, premiat de președintele Italiei

Marian Alexandru este de origine română și a ajuns în Italia când avea șase ani. Marianna Pavesi, directoarea școlii Fermi, emoționată și mândră, și-a amintit că Alexandru, pe lângă faptul că era un elev foarte bun, era și foarte implicat în viața școlii, fiind printre altele și reprezentant al școlii.

„Multe felicitări lui Alexandru și mulțumiri pentru că a ținut deja atât de sus steagul mantuzienilor, sigur că va continua să o facă și în continuarea carierei sale de student și apoi de medic“, i-au transmis organizatorii, potrivit stiridiaspora.ro.

Ceremonia de decernare a premiului Alfiere del Lavoro a avut loc în același timp cu decernarea premiului Cavalerilor Muncii. Premiul Alfiere del Lavoro este acordat tinerilor care s-au distins pentru rezultatele lor școlare, dar și pentru meritele și inițiativa lor în diverse domenii.

Te-ar mai interesa: Andreea Tonciu a rupt tăcerea despre scandalul naș...

 

Marian Alexandru Isacov a fost primit în vizită la sediul misiunii diplomatice de ambasadorul României în Italia. În cadrul întâlnirii cu ambasadorul României au fost reliefate provocările și oportunitățile tinerei generații europene,  care ar trebui să se implice cu curaj și dăruire în revitalizarea unei societăți în care își fac loc, tot mai des și mai puternic, derapaje ideologice extrem de periculoase pentru viitorul continentului.

Te-ar mai interesa: Monica Pop: ”Orice om are celule canceroase în sân...

Cu acest prilej, șeful misiunii diplomatice, George Bologan, a înmânat tânărului o diplomă de merit, mulțumind pe această cale pentru contribuția adusă la promovarea unei imagini pozitive a comunității românești în Peninsulă, potrivit Ambasadei României în italia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private