Sari la conținut

Studiu: oamenii care beau acest tip de cafea sunt cel mai probabil psihopați

o viață sănătoasă
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Romanii prefera cafeaua neagra

Ați văzut vreodată pe cineva beandu-și cafeaua fără frișcă sau zahăr și v-ați întrebat cum reușește să facă asta?

În timp ce mulți dintre noi nu pot trăi fără ceașca noastră de fericire de dimineață, este, de asemenea, greu de imaginat să o bem pur și simplu fără lapte sau zahăr adăugat. La urma urmei, cine vrea să bea o băutură atât de amară, mai ales atât de devreme dimineața?

Ei bine, conform unor cercetări, să-ți bei cafeaua în acest fel poate fi destul de grăitor despre cine ești ca persoană – și într-un mod foarte surprinzător.

În urma studiului, oamenii de știință au concluzionat că persoanele cărora le plac băuturile și alimentele amare, precum cafeaua, ridichile sau ginul tonic, au tendinte de comportament psihopatic.

Potrivit acestor – această categorie de persoane prezinta mai multe semne de machiavelism, sadism si narcisism.

Cercetarea a mai aratat ca persoanele simpatice si cooperante nu prefera gustul amar.

Pentru oamenii cu un caracter sadic, consumul de alimente amare poate fi comparat cu o plimbare cu un rollercoaster, in ideea ca acestia se bucura de lucrurile care induc frica, dupa cum a spus cea care a condus studiul, Christina Sagioglou.

La studiu au participat 500 de barbati si femei carora li s-a oferit o lista cu alimente dulci, sarate, acre si amare, in numar egal. Ei au fost rugati sa spuna cat de mult le plac acestea. Apoi au completat diferite chestionare care i-au ajutat pe oamenii de stiinta sa ajunga la aceasta concluzie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel