miercuri, septembrie 28, 2022

Universitatea Carol Davila și fundatia YOUness pregatesc impreuna un studiu revolutionar pentru medicina alternativa.

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila va colabora cu Dr Vanessa Youness, fondatoarea fundatiei YOUness, intr-un proiect in premiera in Romania si anume studiul efectelor decalcifierii glandei pineale, in cadrul doctoratului ‘Studiu clinic si chimico-toxicologic privind influenta principiilor active din diferite produse vegetale asupra tulburarilor asociate consumului de xenobiotice ’.

Te-ar mai interesa: Diabet: ceaiul comun care poate controla glicemia ...

Pentru cei care nu sunt familiarizati, glanda pineala este o glanda a sistemului endocrin, o formatiune mica si conica a creierului, responsabila pentru secretia de melatonina, cu un rol fundamental in reglarea somnului si a starii de veghe. Studiile preliminare arata ca dupa varsta de 3 ani, 90% din populatie are glanda pineala calcifiata si inactiva, in special din cauza florului din apa retelei publice potabile, a celui aflat in pasta de dinti sau a pesticidelor si chimicalelor cu care intram in contact in viata de zi cu zi.

Calcifierea glandei pineale este asociata cu o serie de boli in literatura medicala, dintre care mentionam: tulburari circadiene, dezechilibre hormonale (melatonina scazuta), insomnie, dureri lombare, accidente vasculare, Alzheimer sau Parkinson. Consideram un privilegiu si o oportunitate exceptionala ca prin acest intermediul acestui doctorat sa punem o piatra de temelie in ameliorarea si remedierea acestor afectiuni severe.

Te-ar mai interesa: Diabet zaharat: simptomele timpurii care apar la n...

Dr Vanessa Youness spera ca acest studiu sa aduca o schimbare masiva de perspectiva in ceea ce priveste validitatea medicinei integrative, ca fiind generatoare de efecte curative multiple asociate totodata cu lipsa efectelor secundare nedorite.

Asteptam cu nerabdare rezultatele acestui studiu cu componenta analitica dar si cu cercetare in vitro, ce se va desfasura pe durata a 4 ani, la capatul carora, in calitate de deschizatori de drumuri, vom fi mandri sa impartasim descoperirile cu comunitatatea stiintifica internationala,  dar si cu publicul larg.

Te-ar mai interesa: Cancer pancreatic: simptomul DUREROS care indică o...

Amintim pe aceasta cale ca eforturile de popularizare si de educare a publicului larg cu privire la beneficiile de necontestat ale medicinei alternative nu sunt o noutate pentru Fundatia YOUness. Prin presedinta si fondatoarea sa – Dr Vanessa Youness, Fundatia aloca resurse pentru sprijinirea persoanelor cu probleme medicale deosebite ce nu si-au gasit vindecarea prin mijloacele medicinei clasice.

Te-ar mai interesa: Cum îndepărtezi petele de apă dură de pe geamuri. ...

Te-ar putea interesa si:

Medicul care a învins scleroza multiplă. În ce constă tratamentul holistic miraculos

Desi de o importanta cruciala, astazi se vorbeste putin despre glanda pineala si despre rolul fundamental pe care il are in buna functionare a organismului. Studiile stiintifice coerente referitoare la tehnicile de decalcifiere sunt rarisime si insuficient dezvoltate, cu atat mai putin conduse si validate de o instanta cu autoritate precum Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila.

Te-ar mai interesa: Ce poți lua ca să dormi neîntrerupt toată noaptea....

In mod similar, Clinica YOUness este un proiect de antreprenoriat social unic in Romania, fondat si sustinut activ pe parcursul intregului proces de dezvoltare de catre Dr Vanessa Youness. Beneficiind de aportul celor mai buni specialisti din domeniu, clinica dispune de cele mai eficiente tratamente naturiste complementare, menite sa purifice, vindece si relaxeze corpul si mintea.

Participarea Fundatiei la doctoratul lansat de Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila privitor la tehnicilor de decalcifiere a glandei pineale, vine ca o continuare fireasca a dorintei noastre de a maximiza beneficiile medicinei complementare si de a le face accesibile tuturor celor aflati in cautarea vindecarii. Multumim inca o data acestei institutii prestigioase pentru deschiderea de care da dovada si pentru rolul esential in revolutionarea medicinei alternative pe care si-l asuma.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private