sâmbătă, aprilie 1, 2023

În ciuda faptului că SUA sunt țara cea mai afectată de pandemie, se pare că preşedintele Donald Trump este adeptul reluării activităţilor economice.

Este țara cea mai lovită de pandemia de coronavirus, SUA trec prin momente critice. Doar în ultimul interval de 24 de ore s-au înregistrat peste 3.000 de decese provoccate de COVID-19. Numărul de cazuri din SUA a depăşit 866.000, în timp ce decesele se apropie de 50.000.

Te-ar mai interesa: Alimentul care RĂSPÂNDEȘTE CANCERUL în tot corpul....

Cu toate acestea, continuă presiunile ca restricţiile să fie ridicate pentru a limita impactul crizei economice provocate de pandemie, în condiţiile în care numărul şomerilor a ajuns la 26 de milioane, cel mai mare de la marea depresiune până în prezent.

Preşedintele Donald Trump, un adept al reluării activităţilor economice, care a criticat restricţiile impuse de unii guvernatori din Partidul Democrat, a prezentat ieri şi un studiu care deja a atras critici, care sugerează că, odată cu venirea verii, răspândirea coronavirusului va fi încetinit, potrivit Rador.

Cercetătorii ştiinţifici de la Departamentl pentru Securitate Naţională au publicat un raport despre modul în care noul coronavirus acţionează la diverse temperaturi, în diverse clime şi pe diverse suprafeţe – a anunţat în conferinţa de presă de aseară, de la Casa Albă, preşedintele Trump. Vocile critice spun însă că informaţiile avansate de raport ar fi doar menite să susţină ceea ce Donald Trump vrea să facă publicul să creadă, anume că la vară, noul coronavirus va muri, graţie razelor ultraviolete, temperaturilor ridicate şi umidităţii.

Te-ar mai interesa: Medic: acestea sunt 5 semne cheie ale demenței „de...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private