Sari la conținut

Sucul natural, ieftin și comun care ucide celulele canceroase, detoxifică organismul și întărește sistemul imunitar

Sucul de cartofi cruzi este un remediu naturist străvechi, folosit pentru a combate diverse afecțiuni. În timp ce consumul moderat de suc de cartofi are potențiale beneficii pentru sănătate, cartofii cruzi conțin și antinutrienți.

Strămoșii noștri știau despre beneficiile cartofilor cruzi aproape din momentul în care au început să-i mănânce. Deși noi îl consumăm exclusiv doar în formele lui prăjite sau fierte, cartoful este un aliment incredibil de sănătos și sănătos sub formă crudă.

Permisiune Mereu vin suc de cartofi dimineata A ucide oţel Uneori

Sucul natural, ieftin și comun care ucide celulele canceroase, detoxifică organismul și întărește sistemul imunitar

Mai cercetători din întreaga lume au studiat cu atenție proprietățile vindecătoare ale sucului de cartofi. Experți respectabili în plantele vindecătoare, cum ar fi Ivan Lesinger și dr.Jovan Tucakov au scris despre proprietățile vindecătoare ale sucului de cartofi. Lesinger consideră că sucul de cartofi este un remediu natural pentru tratamentul gastritei, una dintre cele mai răspândite boli în prezent.

 • Așadar, Lesinger îi sfătuiește pe cei care suferă de gastrită să consume în mod regulat 1 lingură de suc proaspăt de cartofi cu puțină apă. Acest lucru trebuie făcut cu 30 de minute înainte de micul dejun, prânz și cină.

De asemenea, crede că consumul a 50 de mililitri de suc de cartofi pe stomacul gol poate ajuta la multe alte probleme ale stomacului. Acest lucru trebuie făcut cu 30 de minute înainte de prânz și cină.

 • Dr. Jovan Tucakov sustine ca sucul de cartofi are efecte benefice asupra scăderii nivelului de zahăr din sânge și în tratarea afecțiunilor plamanilor si ale organelor respiratorii, chiar și pentru afecțiuni grave precum emfizemul.

În plus, în prezent sunt investigate efectele substanțelor conținute de cartof asupra bolilor de inimă și rinichi, boli ale sistemului cardiovascular, hipertensiune arterială, diabet, lumbago, reumatism etc.

Ar trebui să luați în considerare consumul de suc de cartofi sau cartofi cruzi, deoarece sunt o modalitate excelentă de a vă stimula sistemul imunitar.

Dacă activitățile tale zilnice te-au epuizat atât de tare încât te simți constant ca o lămâie storsă, bea sucul dintr-un cartof de mărime medie cu adaos de morcovi și mere dimineața și seara și în curând îți va reveni cheful de viață.

Și chiar dacă nu aveți niciuna dintre aceste boli, ar trebui să luați în considerare consumul de suc de cartofi sau cartofi cruzi, deoarece sunt o modalitate excelentă de a vă stimula sistemul imunitar.

Beneficiile sucului de cartofi

 • intareste sistemul imunitar
 • detoxifierea organismului
 •  hrănește pielea
 • utilizat ca parte a terapiei cancerului
 • ajuta la gastrita si alte probleme ale stomacului
 • scade nivelul glicemiei
 • ajută la bolile de ficat și rinichi
 • protejeaza impotriva bolilor cardiovasculare
 • ajută organismul să lupte împotriva cancerului

Coaja cartofului este o substanță naturală pentru detoxifiere și o sursă de mulți nutrienți. Dacă consumi cartof cu coajă, în special cartof crud, vei introduce în organism multe substanțe valoroase – precum carbohidrați, proteine, vitamina C și B6, potasiu, fier, magneziu și zinc.

Este important de reținut că vitamina C se pierde la gătit, ceea ce este atât de păcat, deoarece în cartoful crud de mărime medie (150 de grame) există 27 de grame de vitamina C, 45% din dozele zilnice recomandate pentru acea vitamină. În plus, este foarte eficient pentru hrănirea pielii și ne menține tenul clar și strălucitor și îndepărtează acneea și punctele negre.

Datorită proprietăților sale antiseptice, este excelent pentru curățarea pielii și ne hrănește pielea și previne îmbătrânirea pielii datorită conținutului ridicat de vitamina C și amidon.

Dacă îl dai pe răzătoare și îl folosești ca mască de față, va curăța și strânge pielea și va îndepărta micile riduri. În plus, te poate ajuta să lupți împotriva celulitei. Pentru a elimina celulita, trebuie doar să frecați în mod regulat zonele afectate cu felii de cartofi cruzi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel