Sue Ellen din ”Dallas” a dezvăluit ce face zilnic ca să se mențină tânără la 78 de ani. ”În fiecare dimineață îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru o nouă zi și beau o cafea cu o lingură de…”

Sue Ellen din ”Dallas” a dezvăluit ce face zilnic ca să se mențină tânără la 78 de ani. ”În fiecare dimineață îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru o nouă zi și beau o cafea cu o lingură de…”
Sue Ellen din ”Dallas” a dezvăluit ce face zilnic ca să se mențină tânără la 78 de ani. ”În fiecare dimineață îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru o nouă zi și beau o cafea cu o lingură de...”

Linda Gray a fost cel mai iubit personaj din serialul Dallas. Sue Ellen, soția alcoolică a magnatului J.R. Ewing a ținut cu sufletul la gură telespectatorii.

Chiar dacă are o carieră de succes, actrița americană Linda Gray rămâne în memoria publicului din toată lumea drept Sue Ellen, soția temutului J.R. Ewing (n.r. intrepretat de Larry Hagman) din serialul ”Dallas”, care a cucerit milioane de telespectatori.
Pentru acest rol, interpretat între anii 1978 și 1989, Linda Gray a primit o nominalizare la premiile Emmy și două nominalizări la Globul de Aur.
Vedeta și-a început cariera în anul 1960. După marele succes înregistrat cu ”Dallas”, actrița a jucat în numeroase seriale și filme de televiziune, însă rolul Sue Ellen rămâne cel mai mare succes profesional al său.
Ajunsă la vârsta de 78 de ani, Linda Gray arată incredibil. Se ține foarte bine, are o siluetă de vis și este plină de energie. mereu pozitivă și zâmbitoare, actrița este cel puțin la fel de cuceritoare ca în vremea când o întruchipa pe consoarta lui J.R. Ewing. Are o strălucire aparte, care o face irezistibilă. Nimeni nu-i dă vârsta reală.


Deși, recunoaște că a apelat și la liftingul facial și fillere pentru umplerea ridurilor, actrița apelează și la trucuri naturale pentru a se menține în formă. ”Sănătatea și fericirea sunt decizii pe care le luăm zilnic. Totul depinde de noi. Vrei să fii destul de puternic să îți plimbi nepoții? Vrei să fii în stare să urci pe munte la 90 de ani? Răspunsul e da. Pentru că asta e viața pe care mi-am ales-o”, a declarat Linda Gray în cadrul unei emisiuni televizate.

Rutina zilnică

Primul lucru pe care îl face dimineața când se trezește e să mulțumească Divinității că i-a dat încă o zi. Apoi stă 10-20 de minute să mediteze. Apoi consumă un smoothie cu spanac, fructe de pădure, ulei de cocos și semințe de chia. ”De asemenea, îmi place să beau dimineața o ceașcă de cafea cu o lingură de lapte de cocos. E delicios și te ajută și să arzi grăsimea”, a adăugat diva.

Linda face și exerciții cu greutăți de trei ori pe săptămână. ”Ca să te menții în viața și sănătos trebuie să îți miști corpul, așa că fac exerciții cu greutăți și îmi place la nebunie”.

Îi place să ronțăie fructe goji și semințe de dovleac așa că se asigură să le aibă mereu la îndemână. Colostrul îl folosește ca agent anti-îmbătrânire și îl adaugă în smoohtie. Susține că o ajută să își mențină pielea întinsă și strălucitoare.

Consumă iarbă de orz datorită conținutului de betacaroten, clorofilă, antioxidanți și enzime.

210 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox