Sari la conținut

Sue Ellen din ”Dallas” a dezvăluit ce face zilnic ca să se mențină tânără la 80 de ani. ”În fiecare dimineață îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru o nouă zi și beau o cafea cu o lingură de…”

Din cuprinsul articolului

Sue Ellen din ”Dallas,” așa cum o cunoaște o lume întreagă pe actrița Linda Gray, arată impecabil la cei 80 de ani ai săi. Chiar dacă recunoaște că a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni, actrița susține că secretul longevității se află în alimentație și mișcare. 

Una dintre convingerile cheie alea actriței, în ceea ce privește alimentația este varitatea. Linda spune că nu consumă niciodată aceleași mâncăruri în fiecare zi.

„Dimineața fac o combinație”, spune ea, menționând ingrediente pe care le folosește, inclusiv brânză, spanac, rucola, omletă. Uneori preferă smoothiurile în care adaugă spanac, pudră de cacao, semințe de chia și o mână de goji, despre care spune ea sunt minunate pentru energie și creier.

„Când lucrez”, spune Gray, „creierul are nevoie de ajutor și observ mai ales că atunci când îmi memorez replicile, toate acestea ajută, în special cacao și fructele de pădure”.

O altă preocupare serioasă pentru Gray este echilibrul adecvat al pH-ului dintre alimentele acide și alcaline, lucru la care acordă o atenție deosebită. „Suntem mai acizi decât trebuie”, comentează ea, „așa că încerc să mănânc o dietă foarte alcalină pentru a-mi menține pH-ul în intervalul normal.

Rutina zilnică

Primul lucru pe care îl face dimineața când se trezește e să mulțumească Divinității că i-a dat încă o zi. Apoi stă 10-20 de minute să mediteze. Apoi consumă un smoothie cu spanac, fructe de pădure, ulei de cocos și semințe de chia. ”De asemenea, îmi place să beau dimineața o ceașcă de cafea cu o lingură de ulei de cocos. E delicios și te ajută și să arzi grăsimea”, a adăugat diva.

Linda face și exerciții cu greutăți de trei ori pe săptămână. ”Ca să te menții în viața și sănătos trebuie să îți miști corpul, așa că fac exerciții cu greutăți și îmi place la nebunie”.

Îi place să ronțăie fructe goji și semințe de dovleac așa că se asigură să le aibă mereu la îndemână. Colostrul îl folosește ca agent anti-îmbătrânire și îl adaugă în smoohtie. Susține că o ajută să își mențină pielea întinsă și strălucitoare.

Consumă iarbă de orz datorită conținutului de betacaroten, clorofilă, antioxidanți și enzime.

Nu suprima emoțiile

„Încerc să mențin totul cât de pozitiv pot”, explică Gray. „Unul dintre lucrurile pe care le fac este să îmi accept emoțiile. „Dacă ești trist, fii trist. Acceptați acele emoții, deoarece dacă le suprimați, atunci apare boala.

O sănătate bună, crede Gray, începe cu o atitudine sănătoasă. „Încurajez curiozitatea, nevoia de a ști. Fii curios despre cine ești. Energia va veni atunci când renunți la atitudinile negative, la alimentele negative, la persoanele negative. Când toate acestea vor fi abandonate, veți găsi această ființă minunată care sunteți.

„Așadar, atunci când renunțați la a judecat și a critica, atât propria persoană, cât și pe cei din jur, vă veți descoperi adevărata menire pe Pământ – și aceasta este energia care prelungește viața.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel