marți, septembrie 28, 2021

Suntem manipulați odios, atrage atenția medicul Adina Alberts. Vaccinul anti-Covid e departe de a ajunge în România, potrivit dr. Alberts. 

”NONSUBIECTE, MANIPULARE, FAKE-NEWS-uri, praf în ochii românilor!

Asistăm de 2 zile la știri despre “organizarea” sistemului de vaccinare a românilor. Câte centre, unde, cine este “șeful” vaccinării în România, etc?!
Dragii mei, sunt ABERAȚII electorale. PNL ul își anunță într-o manieră proprie – pentru că își permite, nu-i așa – programul său electoral. Au băgat “in big picture” și Institutul Cantacuzino pentru că, nu-i așa, suntem cu toții patrioți și ne dorim în unanimitate ca acest institut emblematic pentru români, să fie resuscitat! În viziunea autorităților, acest institut ar trebui doar să distribuie vaccinurile făcute de alții.

Penibil, nu?! Offf, Doamne!”, scrie dr. Adina Alberts pe pagina de Facebook.

”Suntem manipulați odios”

Medicul mai spune că suntem manipulați odios. Vaccinul este departe…. Poate că prin aprilie sau mai 2021 vom avea acces la vaccinare anti-Covid, în cel mai bun caz.

Postarea continuă și o redăm, mai jos:
*
A dat Bunul Dumnezeu însă, să avem începând de ieri, cocktailul de anticorpi monoclonali avizat de FDA ( Food and Drug Administration), iar producția la scară largă de REGN-COV2 care este deja inițiată de câteva săptămâni, să dea roade foarte rapid astfel încât să ajungă și la noi,

în cel mai scurt timp posibil. Asta dacă guvernul Orban – guvern de o zgârcenie teribilă când e vorba de sănătatea românilor – va aloca bani pentru achiziționarea REGN-COV2. Vă reamintesc că în vara-toamna acestui an, deși Remdesivirul era recomandat pentru tratamentul bolnavilor de Covid, în România nu exista acest medicament defel! Pentru că guvernul nu îl achiziționase.
Și asta o știu de la colegii mei – medici din linia întâi.
*
REGN-COV2 va fi medicamentul vedetă al următoarelor 5-6 luni. REGN-COV2 acționează oarecum similar cu plasma convalescentă, dar administrarea

lui este mai eficientă și mai predictibilă.
*
În loc să discutăm despre asta și, mai ales, despre TESTAREA GRATUITĂ ÎN MASĂ, singura metodă prin care ne putem redobândi libertatea imediat, noi discutăm non-teme. “Vindem blana ursului din pădure” cu alte cuvinte! Suntem din nou manipulați.
Ei bine dragi români, nu suntem deloc aproape de eliberare. După 6 dec va fi LOCK DOWN generalizat. Parol!

Ultimele stiri