Sari la conținut

Super-condimentul care combate inflamația și elimină metalele grele din organism

Coriandrul – unul dintre cele mai puternice remedii naturale! Tratează inflamația cronică și curăță organismul de metale grele! Iată câteva sfaturi de utilizare! Utilizat corect, coriandrul poate fi un medicament extrem de puternic! Este un antiinflamator natural, care detoxifiază organismul de orice tip de metale grele și alte toxine!

Coriandrul este unul dintre cei mai puternici și subtili detoxifianți ai metalelor grele și alee substanțe letale. Este ideal pentru separarea mercurului de organe. Existența metalelor grele în organism poate duce la dezvoltarea unor boli grave, cum ar fi: cancerul, afecțiuni ale inimii, creierului, depresie, disfuncționalitate a rinichilor, boli pulmonare și slăbiciune a oaselor.

Coriandrul este bogat în minerale: potasiu, calciu, mangan, fier și magneziu. Conține un nivel ridicat de vitamine, A și K, fiind un agent antifungic și antiinflamator.

Cum se utilizează coriandrul
O opțiune este amestecarea unei legături de coriandru în smoothie-ul tău zilnic. Se mai poate adăuga corinadru tocat la diferite preparate.

Rețeta
½ legătură de coriandrul proaspăt tocat
½ suc de mere

½ apă

Se amestecă toate ingredientele cu ajutorul unui blender, până când se obține o pastă omogenă. Se bea dimineața, la prima oră, pe stomacul gol.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel