Sari la conținut

Super veste pentru români! Managerul spitalului Victor Babeș vine și cu anunțuri de bine

Super veste pentru români! Luni, 12 septembrie 2022, managerul spitalului Victor Babeș din Timișoara a anunțat ce s-a decis cu privire la pacienții cu afecțiuni pulmonare.

Noi am încercat să strângem aceste principale patologii în această platformă și, în plus de asta, să interacționăm cu pacienții și, sperăm, cu societatea civilă, adică nu doar cu pacienții…”

Prima platformă din România, pneumocontrol.ro dedicată pacienților cu afecțiuni pulmonare a fost lansată luni la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumologie ”Victor Babeș” din Timișoara.

Super veste pentru români! Managerul spitalului Victor Babeș vine și cu anunțuri de bine

Aceasta cuprinde informații despre zeci de patologii, dar și exerciții de respirație și recuperare post COVID. De asemenea, în premieră, platforma oferă posibilitatea interacțiunii video-online între medici și pacienți, după cum explică managerul spitalului, Cristian Oancea.

Platformă este realizată de 20 de specialiști

Noi am încercat să strângem aceste principale patologii în această platformă și, în plus de asta, să interacționăm cu pacienții și, sperăm, cu societatea civilă, adică nu doar cu pacienții, oamenii care vor și care au necesitatea să caute informații medicale din surse bine documentate, ținând cont că această platformă este realizată de 20 de specialiști din clinica noastră, toți cu vastă experiență în tratamentul bolilor pulmonare. Pe de altă parte, observați testimonialele pacienților care au fost înregistrate, în care ei își exprimă povara bolii”, a declarat Cristian Oancea.

Românii se pot loga de pe telefon, de pe laptop să intre în conversație cu specialiști

În fiecare săptămână, miercuri de la 15.00 la 16.00, oricine se poate loga de pe telefon, de pe laptop să intre în conversație cu specialiștii noștri, care pot să ofere cele mai bune sfaturi în acest domeniu.

Conform statisticilor, România ocupă un nedorit prim loc în Europa din punct de vedere al numărului de pacienți cu tuberculoză, iar peste un milion de români suferă de astm bronșic, potrivit RRA.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel