Sari la conținut

Surprinzător! Ce făcea Regina Elisabeta în fiecare an de Crăciun

Surprinzător! Ce făcea Regina Elisabeta în fiecare an de Crăciun! Această sărbătoare este cel mai important moment din an pentru familia regală, în special pentru monarh. Regina avea ocazia să petreacă alături de copii, nepoți și strănepoți și să se bucure de atmosfera festivă. Tradiția acestora era să petreacă sărbătorile la Sandringham, însă anul acesta, sărbătorile vor fii triste, fără Regina Elisabeta a II-a.

Chiar dacă Regina Elisabeta a decedat, oamenii sunt curioși să afle secretele familiei regale.

Pentru cei ce nu știu, regina păstra decorațiunile de Crăciun până în februarie. Proprietatea uimitoare era de obicei cuprinsă de atmosferă festivă și veselie și arăta absolut superb datorită decorațiunilor uimitoare.

Elisabeta rămânea întotdeauna la Sandringham până în februarie, deoarece îi plăcea să marcheze acolo aniversarea morții tatălui ei. Din acest motiv și decorațiunile de Crăciun rămâneau acolo până pleca ea.

Mai mult, aceasta avea un  film preferat pe care îl viziona în fiecare an.

Brian Blessed, actor, prezentator și scriitor englez, spune că Regina nu ratează nicio ocazie de a vedea filmul ei favorit. Actorul susține că filmul său din 1980, Flash Gordon, este preferatul Reginei.

Blessed mai spune că Regina l-a rugat chiar să spună o replică celebră din film în timpul unei întâlniri pe care au avut-o. Dezvăluirile au fost făcute de actor cu ocazia aniversării a 40 de ani de la lansarea peliculei.

„A fost filmul favorit al Reginei. Îl vede în fiecare an de Crăciun, împreună cu nepoții”, a declarat Brian Blessed.

În timpul unui interviu pentru Yahoo Movies UK, acesta a spus că Elisabeta a II-a a fost una dintre numeroasele persoane care l-au rugat să repete o replică celebră din film.

„Oriunde mă duc, toată lumea vrea să spun Gordon’s alive!”, a declarat actorul britanic.

„Brutarul, măcelarul, lumânărarul, Regina, prim-ministrul, toți vor să spun ‘Gordon’s alive!’. Este filmul lor favorit”, a mai adăugat acesta.

Flash Gordon este un thriller SF de comedie americano-britanic regizat de Mike Hodges și bazat pe benzile desenate create de Alex Raymond. În rolurile principale joacă actorii Sam J. Jones, Melody Anderson și Ornella Muti. Brian Blessed interpretează rolul prințului Vultan, potrivit The Sun.

În 2016, Blessed a primit Ordinul Imperiului Britanic pentru servicii aduse artei și carității, fiindu-i înmânat chiar de adiratorul său preferat, Regina Elisabeta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel