vineri, ianuarie 27, 2023

Regele Charles a stârnit controverse! Certurile dintre ducii de Sussex și familia regală nu sunt o noutate, dar puțini știu cu adevărat de ce regele Charles nu mai vorbește cu Harry după plecarea sa din monarhie. Motivul este de necrezut.

S-a aflat motivul pentru care nu-i mai vorbește cu Harry

Înainte de a muri, regina Elisabeta a inițiat un plan pentru a încerca să salveze relația dintre Carol al III-lea și Harry, însă acesta a eșuat. Regele nu era interesat să răspundă la telefoanele fiului său și se pare că Harry urmărea doar banii.

Te-ar mai interesa: Cauzele urinării frecvente noaptea la femei și băr...


Banii, principalul motiv de scandal

Atunci când regina Elisabeta l-a confruntat pe Carol al III-lea și i-a cerut să explice de ce refuză să răspundă la apelurile telefonice ale propriului fiu, acesta i-a spus că nu va mai vorbi niciodată cu el la telefon, pentru că nu urmărea decât banii ei. Iar dacă Harry era interesat doar de bani, atunci ar fi bine să-i trimită un e-mail cu cererile sale.

Megha și Harry , mari probleme financiare

„Harry nu avea o situație atât de bună pe cât îi făcea pe oameni să creadă. A vrut bani. Iar când regina l-a întrebat pe Charles de ce nu-i răspunde la telefon, acesta a exclamat: „Nu sunt o bancă. „Regele a spus că fiul ei ar trebui să-i trimită un e-mail, pentru că nu era o bancă care să-i dea bani atunci când îi cerea”.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre sforăit și boala Alzheimer. Tulbur...

Se știe, de asemenea, că „membrii familiei regale, inclusiv William, au încetat să mai vorbească cu Harry când au auzit despre contractul său de carte, de teamă de ceea ce ar putea spune despre ei”, astfel că nu doar banii l-au îndepărtat pe Carol al III-lea de fiul său, ci și atacurile constante ale acestuia din partea presei au fost cele care le-au deteriorat relația.

Ultimul scandal dintre Harry și casa regala a uimit pe toată lumea.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Acestea sunt cele mai bune alimente ...

Prințul Harry se aștepta la o reacție dramatică din partea oficialilor familiei Regale înainte de interviul său și al lui Meghan, ducesa de Sussex, cu Oprah Winfrey, au afirmat surse.

Cuplul a stat de vorbă cu legenda televiziunii americane în 2021 pentru un interviu aprofundat rar în care au făcut mai multe afirmații surprinzătoare la adresa firmei. O parte din șoc a venit înainte de partea de emisie a interviului, susțin surse din interior, deoarece prințul ar fi dat cu tifla publicului britanic înainte de apariție.

Te-ar mai interesa: România, cifrele unei realități crude. Aproape 300...

Surse de rang înalt au declarat recent pentru The Sun că prințul Harry era conștient de potențialul impact pe care l-ar putea avea conversația.

Aceștia au susținut că, potrivit declarațiilor sale,”acei britanici” trebuie să „învețe o lecție”.

Interviul cu doamna Winfrey a fost un moment definitoriu al noii vieți independente a cuplului în SUA, cu o serie de dezvăluiri incomode care i-au despărțit de rudele lor din Marea Britanie.

Te-ar mai interesa: Eructațiile (râgâielile) excesive pot fi un semn d...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private