luni, februarie 6, 2023

Ultima lună de toamnă va fi plină de surprize. Noiembrie nu va fi o lună foarte friguroasă, temperaturile pot ajunge la peste 15 grade, iar iarna adevărată va prelua ștafeta din luna ianuarie, spun meteorologii.

„De mâine (marți), vremea este într-un proces de ameliorare. Precipitațiile vor fi mai puține, iar vântul va slăbi în intensitate. (…) Diminețile vor fi foarte răcoroase. În depresiuni, este posibil ca temperatura să scadă sub minus 5 grade.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: 3 alimente care te ajută atunci când...

Vestea bună este că pe parcursul următoarelor zile, vor fi temperaturi din ce în ce mai ridicate. Pe partea de sud a țării noastre, este posibil ca luna noiembrie să aibă o temperatură medie peste normele climatologice, mai cald decât a fost în ultimele decenii – în medie, temperaturi de peste 15 grade. În Capitală, vremea este în încălzire. Diminețile vor fi reci. După 3 noiembrie, sunt așteptate schimbări ale climei. Iarna cu manifestările cela mai severe va fi în lunile ianuarie și februarie”, a spus Florinela Georgescu, director executiv ANM, potrivit stiri.tvr.ro.

Te-ar mai interesa: Boala care a răpus-o pe Maria României. Care sunt ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private