miercuri, iunie 16, 2021

Ultima lună de toamnă va fi plină de surprize. Noiembrie nu va fi o lună foarte friguroasă, temperaturile pot ajunge la peste 15 grade, iar iarna adevărată va prelua ștafeta din luna ianuarie, spun meteorologii.

“De mâine (marți), vremea este într-un proces de ameliorare. Precipitațiile vor fi mai puține, iar vântul va slăbi în intensitate. (…) Diminețile vor fi foarte răcoroase. În depresiuni, este posibil ca temperatura să scadă sub minus 5 grade.

Vestea bună este că pe parcursul următoarelor zile, vor fi temperaturi din ce în ce mai ridicate. Pe partea de sud a țării noastre, este posibil ca luna noiembrie să aibă o temperatură medie peste normele climatologice, mai cald decât a fost în ultimele decenii – în medie, temperaturi de peste 15 grade. În Capitală, vremea este

în încălzire. Diminețile vor fi reci. După 3 noiembrie, sunt așteptate schimbări ale climei. Iarna cu manifestările cela mai severe va fi în lunile ianuarie și februarie”, a spus Florinela Georgescu, director executiv ANM, potrivit stiri.tvr.ro.

Ultimele stiri

Parteneri