Sari la conținut

Tactică de înșelătorie a pensionarilor! Metoda ajutor de la biserică face zeci de victime

biserica
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
metoda de inselatorie

Tactică de înșelătorie a pensionarilor! În România au circulat zeci de metode de înșelătorie. De această dată, infractorii au ajuns să se folosească de imaginea și numele bisericii.

Recent, un pensionar din Neamț a rămas fără economii după ce i-a deschis ușa unui necunoscut care pretindea că vine cu ajutor de la biserică.

Necunoscutul i-a adus bătrânului un pachet care conținea trei perechi de pijamale și un halat, prilej cu care a intrat în casa pensionarului de 88 de ani. Profitând de o clipă de neatenție acesta i-a sustras suma de 4.500 de lei.

inselatorie batrani
Sursă foto: Playtech

Polițiștii l-au identificat pe ,,bunul samaritean”, fiind vorba de un bărbat de 30 de ani, informează Adevărul.ro.

Anchetatorii au găsit asupra bărbatului suma de 4.701 lei, susceptibilă a fi provenită din săvârşirea de infracţiuni.

„În urma activităţilor investigativ-operative efectuate, a fost identificată autoutilitara folosită de către persoana bănuită de comiterea faptei, iar cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Moţca, aceasta a fost depistată pe raza localităţii Moţca“, a declarat inspector Ramona Ciofu de la Poliţia Neamţ.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel