miercuri, martie 29, 2023

Țara cu 27 de milioane de locuitori și doar 542 decese Covid. Care este secretul?

După un an de pandemie, Madagascarul a înregistrat, conform worldmeters.ifo, doar 542 de decese Covid, într-un an de pandemie. Secretul, după cum mărturisește medicul Adina Alberts, ar consta într-un cocktail pe bază de artemisia. Este vorba de o băutură care s-a administrat la nivel național, atât preventiv, cât și curativ.

Te-ar mai interesa: Bomba din farfurie! LISTA COMPLETĂ a aditivilor al...

Țara cu 27 de milioane de locuitori și doar 542 decese Covid

„Vă povesteam, în urmă cu aproximativ 10 luni, despre pelinul dulce sau pelinița. Vă mai amintiți?!
Spuneam atunci că această plantă, pe numele ei științific artemisia annue, este un antimalaric eficient, și cel puțin în Madagascar era promovat și utilizat pe scară largă, fie sub formă de cocktail, fie sub formă de capsule, împotriva Covid.
  • Haideți să privim împreună, la 10 luni distanță, statisticile oficiale de pe worldometers. Madagascarul, o țară de aproximativ 27 milioane de locuitori, a avut doar 542 de decese, ÎN TOTAL, într-un an de pandemie. Numărul TOTAL de îmbolnăviri este de 32 205, dintre care 31 663 s-au vindecat. În acest moment și Madagascarul se confruntă cu un val de noi îmbolnăviri pe fondul apariției noii variante de virus cu contagiozitate crescută din Africa de Sud. Zilnic se înregistrează aproximativ 550 de noi cazuri de infectări și doar 5-8 decese. Azi sunt înregistrați în Madagascar, cu puțin peste 5000 de bolnavi de Covid.

Secretul cocktail-ului minune

  • Andry Rajoelina, președintele Madagascarului, a promovat intens cocktailul pe bază de artemisia, o băutură care s-a administrat preventiv, dar și curativ. Și asta în ciuda tuturor ironiilor venite din partea OMS dar și a câtorva exponenți de seamă ai „lumii științifice” internaționale care nu conteneau cu criticile la adresa tânărului și nonconformistului președinte.
  • Am dat un search pe google să văd dacă noi avem acces la artemisia. Și am avut o surpriză foarte plăcută. Da, avem! ARTEMISININ! Diverse firme, capsule sau soluții. Firmele au autorizații, produsele se găsesc în farmacii si se pot cumpăra fără rețetă….Și fără efecte adverse, așa scrie în prospecte. Este un bun antiseptic, antiinflamator, hepatoprotector, și anticancerigen pe deasupra…
Artemisinin-ul poate fi o soluție?!”, este mesajul Adinei Alberts.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private