vineri, iunie 9, 2023

Țara moare și baba se piaptănă. Bianca Drăgușanu a împlinit 4o de ani pe 6 Martie, motiv pentru care a organizat o petrecere la care au participat 50 de persoane.

În stilul său caracterisctic, vedeta a povestit că a primit anumite cadouri care au șocat-o, fiind total nepotrivite pentru o aniversare.

La petrecere au fost invitate 50 de persoane, însă s-a trezit cu 10 zece persoane în plus, care nu figurau pe lista ei de invitați.

Chiar și așa, vedeta a ales să facă abstracție de acest aspect și a încercat să se bucure de ziua în care a schimbat prefixul.

După petrecere, Bianca Drăgușanu a deschis cadourile pe care le-a primit de ziua ei și atunci a văzut negru în fața ochilor. Furioasă, blondina a tunat și a fulgerat pe Instagram, unde le-a spus urmăritorilor ei ce a putut să primească.

„Ieri și alaltăieri am început să deschid din cadouri, care au fost foarte multe și care m-au făcut fericită. (…) Am primit flori, bijuterii, parfumuri, iar de la niște persoane care s-au aciuat adiacent la petrecerea de ziua mea, am primit iarăși niște cadouri impresionante despre care vreau să vă povestesc.

Am avut în jur de 50 de invitați, dar cred că au fost vreo 60. Cei în plus nu e vorba că m-au deranjat, că mi-a făcut plăcere să mă bucur de prezența unor oameni pe care nu-i cunoșteam în mod direct și care au venit în mod indirect la ziua mea, nefiind invitați personal. Voiam să vă povestesc despre cadourile pe care le-am primit de la aceste persoane.


E suficient să vii cu o felicitare sau să spui ‘la mulți ani’

Trei, patru cadouri pe care nu am să le uit vreodată în viața mea și de care voiam, neapărat, să vorbesc cu voi. Acum, regula bunelor maniere și… trebuie să avem fiecare cei 7 ani de acasă, chiar dacă nu ești instruit de mama ta, trebuie să ai un bun simț… nu mă cunoști, nu ști ce să aduci, e suficient să vii cu o felicitare sau să spui ‘la mulți ani’.

Consider că din partea unor persoane simpla prezență poate fi un cadou. Deschid cadourile, băi, în pungă găsesc săpun, odorizant de baie și niște trandafiri de plastic. Am un mesaj pentru personajele pe care le-am identificat, dar nu știu dacă merită să le dezvălui identitatea.

Aș vrea să vi le înapoiez, să vă băgați săpunul în c… și vă dau și hârtie igienică, să vă ștergeți la gură cu ea. Pentru că, data viitoare, dacă mai fac vreo petrecere nu o să mai vină nicio persoană neinvitată sau autoinvitată.

Să vă fie rușine. Nu mi-ați stricat ziua, mi se pare amuzant, iar dacă o să am o reacție din partea voastră, o scuză, ceva, nu o să vă fac publice numele.

Aștept scuze din partea ta, că altfel promit că te dau în vileag

Că mai sunteți și persoane semi-cunoscute. Și, ca la orice nuntă, cumetrie sau botez, există și invitați cărora nu le-au plăcut sarmalele, vinul sau mireasa nu a fost îmbrăcată pe placul și pe gustul lor.

De data asta, mireasa și invitații au fost perfect mulțumiți. Mai puțin mulțumită a fost mireasa de față, care a rămas stupefiată de ce cadou poate să îți facă o c…. dinasta care vine cu o pungă.

Mai bine, d….’, nu puneai nimic în pungă. Vii cu un săpun? Du-te d…. de aici, că ești p….. Mai ai și butic de haine, gen. Aștept scuze din partea ta, că altfel promit că te dau în vileag.

Ia-te și spală-te tu cu el. N-ai cum, dă-te-n papucu meu! N-ai cum să vii cu săpun și cu trandafiri de plastic și odorizant de baie. Dacă tu ești o c…, nu înseamnă că eu sunt la fel, știi ce zic?’, a spus Bianca la InstaStory.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private