marți, noiembrie 30, 2021

Aveți nevoie de:

  • O formă de tartă din comerț
  • 400 g brânză mascarpone
  • 200 grame de zahăr
  • 2 gălbenușuri
  • 0 linguriță de coajă rasă de lămâie
  • O linguriță extract de vanilie
  • 300 g mure proaspete

    Te-ar mai interesa: 39 de români vor ajunge în România mâine, din Afri...

    sau congelate și lăsate la scurs

Brânza mascarpone se freacă bine cu zahărul, apoi se adaugă gălbenușurile, amestecând ușor, coaja rasă de lămâie și vanilia. Se amestecă bine, până se obține o cremă catifelată și pufoasă. Se lasă la frigider pentru o jumătate de oră.

Între timp, pregătiți murele, daca sunt proaspete le spălați și le lăsați la scurs, dacă sunt congelate doar le puneți la scurs cu câteva ore înainte de a vă apuca de tartă.

Forma cumpărată de tartă se pune pe un platou și se umple cu crema preparată anterior. Se nivelează, pentru un aspect frumos, iar deasupra se pun

Te-ar mai interesa: Sfântul Andrei, tradiții, obiceiuri și supersitiți...

murele, opțional trecute înainte prin zahăr pudră, dacă vă place mai dulce. Puteți pune căpșuni, afine sau ananas, ce fructe vă sunt pe plac.

Tarta se mai lasă la frigider 2, 3 ore, apoi poate fi servită. Poftă bună!

Te-ar mai interesa: Simptomele neobișnuite ale infecției cu varianta O...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri