Aveți nevoie de:
Brânza mascarpone se freacă bine cu zahărul, apoi se adaugă gălbenușurile, amestecând ușor, coaja rasă de lămâie și vanilia. Se amestecă bine, până se obține o cremă catifelată și pufoasă. Se lasă la frigider pentru o jumătate de oră.
Între timp, pregătiți murele, daca sunt proaspete le spălați și le lăsați la scurs, dacă sunt congelate doar le puneți la scurs cu câteva ore înainte de a vă apuca de tartă.
Forma cumpărată de tartă se pune pe un platou și se umple cu crema preparată anterior. Se nivelează, pentru un aspect frumos, iar deasupra se pun murele, opțional trecute înainte prin zahăr pudră, dacă vă place mai dulce. Puteți pune căpșuni, afine sau ananas, ce fructe vă sunt pe plac.
Tarta se mai lasă la frigider 2, 3 ore, apoi poate fi servită. Poftă bună!
Boala Huntington este o afecțiune ereditară care provoacă degradarea progresivă a celulelor nervoase din creier,…
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon că a…
Oamenii de știință au studiat ani de zile efectul dietei şi al stilului de viaţă…
În contextul scandalului legat de medicul Cătălin Cîrstoiu, care s-a retras din cursa pentru Primăria…
Potrivit estimărilor, numărul persoanelor care suferă de demenţă la nivel mondial aproape se va tripla…
Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor. Patriarhul…