Tatăl lui Meghan Markle, declarații năucitoare despre fiica lui: „O cunosc și îi văd GROAZA în ochi”

Tatăl lui Meghan Markle, declarații năucitoare despre fiica lui: „O cunosc și îi văd GROAZA în ochi”
Tatăl lui Meghan Markle, declarații năucitoare despre fiica lui: „O cunosc și îi văd GROAZA în ochi”

Meghan Markle și-a început viața de ducesă de Sussex, iar tatăl ei a acordat un interviu cotidianului The Sun, în care a acceptat să discute despre cum vede el lucrurile, după ce fiica sa a intrat în familia regală.

Totuși, declarațiile sale sunt năucitoare: consideră că fiica sa este supusă unei presiuni uriașe.

Thomas Markle e de părere că Meghan că fiica lui este îngrozită de schimbarea cu care se confruntă de când a intrat în familia regală a Marii Britanii, prin căsătoria cu Prințul Harry.

„Îngrijorarea mea pentru fiica mea în acest moment este că eu cred că ea este îngrozită. Văd asta în ochii ei. Văd asta pe fața ei și în zâmbetul ei. Am văzut-o zâmbind pentru foarte mulți ani. Îi știu zâmbetul. Nu îmi place cel pe care îl văd acum”, a spus Thomas Markle.

El a mai adăugat că zâmbetul lui Meghan este unul „îndurerat” și că există un preț mare pe care îl plătește pentru că a intrat în familia regală „depășită”, criticând totodată codul vestimentar „ridicol” la care fosta actriță trebuie să se adapteze.

Bărbatul suferă fiindcă nu a mai vorbit cu fiica sa la telefon de la nuntă: „Poate că doar are câteva zile proaste. Nu știu. Sunt îngrijorat. Cred că ea se află sub o prea mare presiune”, a mai spus tatăl ducesei de Sussex, adăugând că noul stil de viață al lui Meghan presupune un program încărcat care își spune cuvântul asupra ei.

Nu e ușor să fii o față regală. Trebuie să ții minte câteva chestiuni clare. Familia regală are un regim alimentar strict, fără scoici sau usturoi, toți membrii trebuie să călătorească îmbrăcați în negru. În fața Reginei toată lumea se ridică în picioare.

Lui Thomas Markle nu îi plac aceste reguli și speră ca ceea ce simte vizavi de fiica lui să fie doar o pasă proastă a ei, de câteva zile.