marți, noiembrie 29, 2022

Te lupți cu problemele pielii? 4 motive pentru a include cuburile de gheață în rutina ta de frumusețe.

Cu toate noile produse de îngrijire a pielii lansate zilnic pe piață, uneori poate deveni dificil să alegi ce este cu adevărat important pentru pielea ta și ce nu. Prin urmare, tratamentele cosmetice făcute în casă au devenit o tendință.

Se poate prepara o mască sau un scrub din ingredientele disponibile în casa fiecăruia dintre noi, care ne ajută cu problemele de piele. Deși sună grozav să faci singură produse cosmetice acasă, uneori poate duce la o mare dezordine sau s-ar putea să nu ai timp să urmezi astfel de procese elaborate.

Te-ar mai interesa: RUNELE anunță bani și cadouri pentru ACEASTĂ zodie...

Nu vă faceți griji, există un singur produs care este disponibil la domiciliul tuturor și poate fi de ajutor pentru diferite probleme ale pielii, și anume gheața. 

Gheața/Cuburile de gheață sunt disponibile la domiciliul tuturor și adăugarea acestora la rutina de îngrijire a pielii vă va ajuta enorm pielea. Masează-ți fața cu cuburi de gheață învelite într-o bucată de pânză de bumbac sau o batistă, deoarece contactul direct îți poate deteriora barierele pielii.

Iată cum cuburile de gheață pot fi benefice pentru pielea ta:

1. Cuburile de gheață pot ajuta la minimizarea aspectului porilor dilatați. Gheața răcită ajută la reducerea dimensiunii porilor, făcând pielea să se simtă moale.

Te-ar mai interesa: OMS: recomandare de ultimă oră pentru toate femeil...

2. Cuburile de gheață pot ajuta, de asemenea, la reducerea cearcănelor și a pungilor de sub ochi. Gheața acționează ca un antiinflamator care ajută la reducerea cearcănelor și a pungilor de sub ochi. Frecați ușor sub ochi cu cubul de gheață pentru a vedea rezultatele.

3. Cuburile de gheață pot ajuta și persoanele cu pielea uscată. Poate opri pierderea naturală de apă din piele și poate ajuta la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, reținând astfel umiditatea în piele.

Te-ar mai interesa: Nu doar de calciu ai nevoie. Iată ce alți nutrienț...

4. Cuburile de gheată pot actiona si ca remediu pentru arsurile solare. Răceala gheții ajută la reducerea inflamației și a înroșirii și a senzației de arsură, reducând astfel arsurile solare. Dacă încă nu ați oferit cuburilor de gheață șansa de a vă reduce problemele de îngrijire a pielii, mergeți mai departe și folosiți-l. Are proprietăți care îți vor vindeca pielea ca niciodată.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ”Corpul știe să facă grăsime doar d...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private