sâmbătă, iunie 25, 2022

Ministerul Afacerilor Interne a emis un avertisment de călătorie pentru românii care se pregătesc să își petreacă Vacanța în Grecia și aleg să ajungă în Grecia prin Macedonia de Nord.

Recomandarea autorităților vine în contextul în care de obicei pe timpul verii timpii de așteptare la granița dintre Macedonia de Nord și Grecia sunt ridicați.

Cetăţenii români sunt sfătuiţi să se asigure că deţin suficient combustibil, apă şi alimente.

Te-ar mai interesa: Te-ai săturat de ceaiul verde? Încearcă ceaiul de ...

Informaţii privind fluxul de la punctele de frontieră ale Republicii Macedonia de Nord sunt oferite de camerele video disponibile pe site-ul www.roads.org.mk/315/video-kameri.

Pentru detalii privind condiţiile de intrare în Republica Elenă se recomandă consultarea paginii web a MAE.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Skopje:

+38923228058, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

Te-ar mai interesa: Usturoi: cum să-l folosești pentru curățarea arter...

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Macedonia de Nord: +38970239980.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://skopje.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”, care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Te-ar mai interesa: Dietă Iulia Albu: Am o singură zi pe săptămână în ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private