Sari la conținut

Te trezești în fiecare noapte între 3 și 5 dimineața? S-ar putea să ai o trezire spirituală. Descoperă ce mesaj ți se transmite

trezire, ganduri, somn
Sursă foto: LinkedIN
Trezire spirituală

„Briza din zori are secrete de spus. Nu te întoarce la somn. Trebuie să ceri ceea ce îți dorești cu adevărat. Nu te întoarce la somn.” ~ Rumi

Orele dimineții sunt, de obicei, cele în care mintea noastră este cea mai calmă și mai senină, iar acestea sunt momentele în care energia profundă și liniștită a inimii noastre poate să iasă la suprafață cu blândețe și să se exprime, dar și momentul în care o putem auzi.

Conform vechilor teorii chinezești privind energia Qi, meridianele energetice ale corpului sunt, de asemenea, conectate la un sistem asemănător unui ceas care energizează diferite părți ale corpului tău în diferite momente ale zilei. Atunci când cineva se trezește între 3 și 5 dimineața în fiecare noapte, este un semn că energia din anumite zone ale corpului tău conectate la acele meridiane este blocată, slabă sau că o nouă energie încearcă să pătrundă.

Ce înseamnă dacă nu puteți dormi între orele 21:00 și 23:00

Între 21:00 și 23:00 este ora obișnuită de culcare pentru majoritatea oamenilor, iar faptul că nu poți dormi în acest interval poate fi un semn de stres și griji din timpul zilei.

Tehnicile de respirație, mantrele pozitive, meditația sau exercițiile de relaxare și încordare musculară sunt recomandate pentru a te ajuta să dormi.

Cheia este aducerea atenției de la gândire, la corpul tău, deoarece acest lucru favorizează posibilitatea de a te relaxa și de a adormi.

dr. Sava, despre somn
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Ce înseamnă când te trezești între 11:00PM și 1:00AM

Vechea medicină chineză consideră că trezirea între 11 și 1 dimineața are legătură cu meridianul energetic al vezicii biliare, deoarece în această perioadă este activ.

Trezirea la această oră în fiecare noapte înseamnă adesea că există o legătură cu dezamăgirea emoțională.

Luați-vă ceva timp pentru a practica acceptarea necondiționată de sine și iertarea celorlalți pentru a reveni la un ciclu de somn regulat.

Începeți prin a simți sentimentul de iubire în inimă, apoi iubiți fiecare parte a corpului dumneavoastră, gândindu-vă: „Îmi iubesc brațele, îmi iubesc pieptul, îmi iubesc picioarele”. Pe măsură ce începeți să simțiți căldura și ameliorarea tensiunii care vine odată cu practicarea autocompătimirii, permiteți-vă să vă relaxați în ea.

Ce înseamnă când te trezești între 1:00AM și 3:00AM

Acesta este meridianul de timp și energie asociat cu ficatul.

Dezechilibrele energetice legate de ficat au adesea de-a face cu emoția furiei și cu faptul de a avea un exces de energie yang.

Încearcă să bei niște apă rece pentru a te hidrata, apoi începe să încerci să identifici oriunde în viața ta te simți supărat din cauza a ceva sau a cuiva.

Furia este adesea legată de faptul că nevoile noastre nu sunt satisfăcute, iar sentimentul de bază tinde să fie unul în care ne simțim răniți.

Ce înseamnă când te trezești între 3:00AM și 5:00AM

Trezirea între 3 și 5 dimineața este asociată cu meridianul energetic care trece prin plămâni și este legat de emoția tristeții.

Uneori, în intervalul de vârstă mijlocie al vieții noastre, putem simți o tristețe liniștită și aparent inexplicabilă. Această tristețe poate fi un mesaj din partea sufletului nostru, care ne spune că avem nevoi spirituale profunde nesatisfăcute; nevoi legate de o iubire interioară profundă și de odihnă în interior.

De multe ori, suntem atât de ocupați în rutina zilnică, în cariera și în viața de familie, încât suntem distrași și uităm de adevărata chemare a inimilor și sufletelor noastre iubitoare.

Energia nu este niciodată creată sau distrusă, așa că orice energie sunteți acum, a existat înainte de a vă naște și va exista mult timp după ce nu veți mai fi, pentru totdeauna. Este posibil ca energia sufletului tău care trăiește în inima ta să aibă anumite lucruri pe care vrea să le realizeze. Poate că există anumiți oameni pe care vrea să îi ajute și să îi iubească.

Așează-te într-un spațiu liniștit și, cu mintea cât mai liniștită, ascultă în interior șoaptele blânde ale inimii tale. Veți începe să simțiți o mișcare blândă și foarte subtilă de deschidere și moliciune în adâncul inimii voastre și trebuie să o ascultați pentru a afla ce încearcă sufletul vostru să vă spună. Este posibil să simțiți o încredere profundă, ușurare și pace după ce vă conectați la un nivel atât de profund, iar orice tristețe se va topi încet.

Ce înseamnă când te trezești între 5:00AM și 7:00AM

Trezitul în acest moment al dimineții este legat de fluxul energetic din intestinul gros, dar și de blocajele emoționale.

Încercați un „exercițiu de respirație intestinală” inspirând adânc până când abdomenul inferior pare să se umfle, apoi expirați încet; trăgând abdomenul inferior înăuntru pentru o flexie profundă timp de câteva secunde. Repetați această tehnică de respirație până când abdomenul inferior și intestinul gros se antrenează bine. S-ar putea să vă simțiți dureros la început, dar acest lucru înseamnă că blocajul se eliberează. După câteva săptămâni, veți observa o senzație de ușurare mai ușoară, deoarece intestinul gros a eliberat blocajele și toxinele asociate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel