marți, iunie 6, 2023

Artiștii nu mor niciodată! De ce boală a suferit artistul de comedie care a plecat să-i distreze pe îngeri

Mihai Perșa s-a stins din viață pe 6 februarie, la vârsta de 75 de ani. Marele actor al teatrului românesc suferea de mai mulți ani de o boală cumplită, și anume cancer la gât.


Artiștii nu mor niciodată! De ce boală a suferit artistul de comedie care a plecat să-i distreze pe îngeri

Din cauza tratamentelor costisitoare, actorul a avut nevoie de-a lungul timpului de ajutorul oamenilor de bine. Printre aceștia se numără și Fuego și Lumința Anghel.

Te-ar mai interesa: Afecțiuni tiroidiene: semne pe care nu trebuie să ...

„Mihai Perșa este actor! Așa-i place să se recomande atunci când ajunge la capitolul profesie. O meserie de aur care i-a adus fericiri și care l-a făcut să trăiască pe deplin. Comic, plin de umor, el are o carieră impresionantă, jucând mult timp la Naționalul bucureștean, având roluri în teatru și film, făcând mai bine de 30 de ani turnee internaționale. Între timp, viața a fost dură cu el și dincolo de problemele financiare, Mihai Perșa are cancer la gât.

Cumva, luminile din fața publicului au ajuns acum să-i frângă zâmbetul și să-l facă să râdă mai puțin. Aici a intervenit proiectul ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET, care a fost alături de el, sprijinindu-l financiar pentru continuarea tratamentului”, scria Paul Surugiu în urmă cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

Te-ar mai interesa: Infecția gravă care se ascunde în corp. „Produce u...

A murit actorul Mihai Perșa. Avea 75 de ani și o maladie cumplită. Fuego și Luminița Anghel îi săriseră în ajutor

La rândul ei, în anul 2016, Luminița Anghel a făcut o strângere de fonduri pentru Mihai Perșa, cunoscut între prieteni ca și Make. „Make Perșa, actorul care ridica sălile in picioare… un actor pensionar, care are mare nevoie de ajutorul nostru, cât de mic ar fi el”, a afirmat atunci cântăreața.

Mihai Perșa a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, București, promoția 1971, la clasa profesorului Constantin Moruzan. A avut mai multe roluri în filme, printre care ”Șantaj”, ”Artista, dolarii și ardelenii” sau ”Racolarea”.

Te-ar mai interesa: Predicții Cristina Demetrescu: România, transformă...

Slujba de înmormântare a avut loc marți, 8 februarie, la ora 10:00, la Biserica Sfântul Pantelimon după care actorul a fost înhumat în Cimitirul Domnești Ghencea 2.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private